tommy31 je napisal/-a:Definitvno bi izbral Mazdo.
Škoda in korejci so na zadnjem mestu katere bi kupil.
Mazda 6 je zelo lep avto ( nova oblika), napram Škodi sploh....verjamem, da so tudi materiali v notranjosti veliko bolj kakovostni.
Rabljen avto boš po 5 letih prodal za boljši denar, škodo pa za male pare, če sploh, kdor pač zaupa na nemce bo kupil VW ne pa škodo, ki velja za neki težek "fejk" VW-ja - edino motor je isti, vse ostalo pa
tommy31 je napisal/-a:Definitvno bi izbral Mazdo.
Mazda 6 je zelo lep avto ( nova oblika), napram Škodi sploh....verjamem, da so tudi materiali v notranjosti veliko bolj kakovostni.
Rabljen avto boš po 5 letih prodal za boljši denar, škodo pa za male pare, če sploh, kdor pač zaupa na nemce bo kupil VW ne pa škodo, ki velja za neki težek "fejk" VW-ja - edino motor je isti, vse ostalo pa
Matey_ je napisal/-a:Osebno sem bolj športne duše in bi izbral Octavio .. RS seveda:P
Mazda je definitivno odličen avtomobil, vendar pa ... ne vem zakaj ... nekaj vleče k novi Škodi RS (2.0 TDi) ... mogoče tiste LED-ice
Lar se tiče pa kvalitete materialov in nasploh v Škodi ... leto nazaj sem se peljal v Škodi Octaviji (mislim da letnik 2008) pa nimam pripomb.
LP
Matej
esem je napisal/-a:OFFtommy31 je napisal/-a:Definitvno bi izbral Mazdo.
Zaradi takih postov smo uvedli oznake nekredibilnosti.
Lumpii, hvala za nazorne dokaze.
------------------------------
ON
Zakaj pa ne Mondeo, Insignia ali C5 karavan?
hp6715s je napisal/-a:Js bi pogledal še za Mondeom, tut super avto.
cayzi je napisal/-a:Kako pa RS kot družinski avto?
Bi si predstavljal da je podvozje trdo tako da...
tommy31 je napisal/-a:Ta kretten ki mi je dodal ravnokar dodatek k mojem avatarju naj mi napiše svoj naslov na Private....da mu J...m.... uno jebeno....
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov