berlonso je napisal/-a:ravno poraba jo najbolj skrbi... res pa je da bo imela samo relacije, najbrž po enih 20 kilometrov v vsako smer na dan, vozi umirjeno, ponavadi na nizkih oziroma normalnih obratih, skoraj nikoli v visokih (razen prehitevanja)... s tako vožnjo upa priti na 7 litrou?
šla je na testno vožnjo z obema, oba sta ji bila všeč, majhen + je imala Corsa vendar je vozila dizelca s 75km, 1.4 bencinca takrat ni blo na voljo.
simply je napisal/-a:1.2. spada v nižji zavarovalni razred - če ji to seveda kaj pomeni.
Antiznačkar je napisal/-a:Zdaj sem se še nekaj spomnil in bom dodal. 1.2 in 1.4 bencinska mlinčka imata verigo in temu posledično precej glasen in grd (vsaj meni) zvok.
LaMike je napisal/-a:Antiznačkar je napisal/-a:Zdaj sem se še nekaj spomnil in bom dodal. 1.2 in 1.4 bencinska mlinčka imata verigo in temu posledično precej glasen in grd (vsaj meni) zvok.
To je bila na začetku serijska napaka na 1.2 (ne twinport) motorjih. Ko se je ketna zamenjala je zvok "klenkanja" izginil. Je pa res, da če se zamenja z nekvalitetnim nadomestnim delom se zvok dokaj hitro vrne.
LaMike je napisal/-a:Antiznačkar je napisal/-a:Zdaj sem se še nekaj spomnil in bom dodal. 1.2 in 1.4 bencinska mlinčka imata verigo in temu posledično precej glasen in grd (vsaj meni) zvok.
To je bila na začetku serijska napaka na 1.2 (ne twinport) motorjih. Ko se je ketna zamenjala je zvok "klenkanja" izginil. Je pa res, da če se zamenja z nekvalitetnim nadomestnim delom se zvok dokaj hitro vrne.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov