ggorenc je napisal/-a:Zivjo, ce kaj pomaga tudi moja zena kupuje svoj novi avto in je koncna izbira ostala med tema dvema. Po 2 testnih voznjah z vsakim od teh je ugotovila da je Jazz povsod v prednosti ima pa tri kljucne minuse:
-glasno in zanic podvozje. avto se pretirano nagiba, neravnin pa ne zna blaziti
-preplasticna armaturna plosca, slabsa izdelava le-te. gumbi nelogicno nametani
-presvoh motorji
Armaturno plosco bi se prezivela pravi, rukanja zaradi neucinkovitega podvozja in preslabotnega motorja pa ne.
sašo5 je napisal/-a:ni primerjave........(jazz se dela na Kitajskem, če ti to kaj pove......) jaz ga nočem zastonj......
ggorenc je napisal/-a:sašo5 je napisal/-a:ni primerjave........(jazz se dela na Kitajskem, če ti to kaj pove......) jaz ga nočem zastonj......
Hondo Jazz in Civic petvrat delajo v UK v Swindon-u. Kvaliteta je seveda precej nizja kot Accord in Civic 4 vrata in ostale honde, ki so made in Japan. Razne tranzistorje v radiju pa res naredijo na kitajskem in se najbrz malenkosti res nabere za pol avtomobila
sašo5 je napisal/-a:ggorenc je napisal/-a:sašo5 je napisal/-a:ni primerjave........(jazz se dela na Kitajskem, če ti to kaj pove......) jaz ga nočem zastonj......
Hondo Jazz in Civic petvrat delajo v UK v Swindon-u. Kvaliteta je seveda precej nizja kot Accord in Civic 4 vrata in ostale honde, ki so made in Japan. Razne tranzistorje v radiju pa res naredijo na kitajskem in se najbrz malenkosti res nabere za pol avtomobila
NI RESPojdi v celjski Špar center, jih imajo "zložene" v pritličju (ali pa kr na Vojnik k prodajalcu) in ti piše za vsak avto tam razstavljen poreklo.....in Jazz za ta del EU-ja je Kitajski.....tudi jaz sem
ko sem to videl....
mm46 je napisal/-a:ggorenc je napisal/-a:. Vzela bo 1.6 tdi (105KM)
Razmisli še o 1.2TSIje 1700eur cenejši, nižja cestna taksa, 6 prestav...Mi smo zaenkrat zelo zadovoljni
ggorenc je napisal/-a:ja v sparu ze vedo.
Matey_ je napisal/-a:Kot je že napisano ... malo več podatkov o motorjih, opremi in podobno ... tvoj način vožnje? Kaj pričakuješ? Malo se razpiši, da ti bo forum lažje svetoval
LP
Matej
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov