mevden je napisal/-a:jaz mislim da je dober nakup, bi pa obvezno doplačal za alu platišča-vsak 16 in avtomatsko klimo. to je pa to.
aklan86 je napisal/-a:Pomojem je ta octavia kar soliden nakup, čeprav verjamem da se dobi pri konkurenci mogoče celo več opreme za podoben denar.
OFF:Počasi se bom začel spraševati v kredibilnost tega foruma, saj ne znate predlagati drugega kot dizel s 150+ konji, v nasprotnem primeru je avto nepremičnina, nevaren, požrešen in ne vem kaj vse še.
Sam mam avto s 100 konji pa se mi še ni zgodilo, da me kam nebi pripeljal. Aja pa celo bencinar je.
V hiši je tudi 177 konjski dizel, pa bi rekel da je bolj "nevaren" kot pa avto z manj konji.
Vedno nabijate nekaj o "varnem" prehitevanju z močnejšim avtom. Pa kje živite. Prehitevanje ni varno, ampak je nevarno! Kolikokrat na mesec pa sploh koga prehitite? Samo mogoče 2-3x pa še to res občutno počasnejše vozilo. Počasi se mi bo zazdelo da so na tem forumu zbrani vsi "cesti dirkači" po Sloveniji, ki so v veliki meri krivi za nesreče na cestah.
Po forumu brska: peterkukec in 12 gostov