Vseved je napisal/-a:Avto ni več nov, tako da si pripravi rezervo eurov v višini cene avta.
Kovcek je napisal/-a:Vseved je napisal/-a:Avto ni več nov, tako da si pripravi rezervo eurov v višini cene avta.
Vsi pametni, vsi samo nekaj na pamet govorite...povejte konkretne zadeve ali pa ne pišite nič...valda, da avto ni nov, tega se tudi zavedam, saj sem jih do sedaj zamenjal že enih 20 (pa vse rabljene), pa sem še na vsakem v najkrajšem možnem času naredil veliki servis itd.
Milsim ej...kake mate nekateri...
Matjazy je napisal/-a:Na teh mašinah crkujejo odmične, turbine, bosch pumpe, šobe.. vse. Skratka ta motor je približno tako kvaliteten kot kak renojev dizl. Čisto druga zadeva kot je bil stari 5 cilindraš. Ceneje in bolje se boš vozil z bencinarjem.
Pitu je napisal/-a:Matjazy je napisal/-a:Na teh mašinah crkujejo odmične, turbine, bosch pumpe, šobe.. vse. Skratka ta motor je približno tako kvaliteten kot kak renojev dizl. Čisto druga zadeva kot je bil stari 5 cilindraš. Ceneje in bolje se boš vozil z bencinarjem.
Prosim če malo razložiš te težave, ker predvidevam da voziš takšen motor ker imaš za povedat same slabe reči?!
Ne rečem da je to nepokvarljiva zadeva, vendar malo pretiravaš!
Kovcek je napisal/-a:Vseved je napisal/-a:Avto ni več nov, tako da si pripravi rezervo eurov v višini cene avta.
Vsi pametni, vsi samo nekaj na pamet govorite...povejte konkretne zadeve ali pa ne pišite nič...valda, da avto ni nov, tega se tudi zavedam, saj sem jih do sedaj zamenjal že enih 20 (pa vse rabljene), pa sem še na vsakem v najkrajšem možnem času naredil veliki servis itd.
Milsim ej...kake mate nekateri...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov