Porodila se mi je ena ideja, pa malo gledam po netu. V glavnem tema ni namenjena kregariji ampak bolj "brain stormingu".
LP
GiGi1985 je napisal/-a:katerega dizla bi izbrali v cenovnem rangu od 5k do 8k euro, letnik nad 2000, srednjega razreda, predvsem da je zanesljiv oz. dokaj neproblematičen, pa z malo porabo (do max 8l pri umirjeni vožnji po AC, dol ni omejitev) ? Obvezno tempomat, priporočljiva navigacija, pa da ima dobro gretje
Porodila se mi je ena ideja, pa malo gledam po netu. V glavnem tema ni namenjena kregariji ampak bolj "brain stormingu".
LP
Gyga je napisal/-a:Jaz ne morem prehvaliti TDI-ja (Bosch pupa) iz VAG-a. Kaksna golf 4-ka oz.Skoda Octavia alpa Seat Leon, ipd. Poraba pri umirjeni voznji je okoli 5, lahko pa tudi manj.
~toMmy~ je napisal/-a:Gyga je napisal/-a:Jaz ne morem prehvaliti TDI-ja (Bosch pupa) iz VAG-a. Kaksna golf 4-ka oz.Skoda Octavia alpa Seat Leon, ipd. Poraba pri umirjeni voznji je okoli 5, lahko pa tudi manj.
To mora bit res ekstremno umirjena vožnja!Drugače pa tudi pozitivne izkušnje s TDI-jem.
Za ta denar zdaj dobiš passate cca. 04 letnik, po mojih izkušnjah avto kot ustvarjen za dolge ture. Poraba pa recimo skor do dubrovnika pa nazaj po avtocesti s precej naloženim avtom prihaja kak deci več kot 6l pri hitrosti do max. 160 km/h. Je pa pri našem samo 5 prestav, tako, da bi tudi pod 6l moralo z lahkoto it, sploh če je še tempomat v igri...
Vzdrževanje pa tudi ni tak problem, glede na to, da jih je malo morje pri nas.
pskoda je napisal/-a:Jaz se ne bi odločil za TDI-ja največ zaradi tega, ker bi pri fiatu dobil veliko več oz bolj ohranjenega za 5 oz 8k eur
lambretta je napisal/-a:~toMmy~ je napisal/-a:Gyga je napisal/-a:Jaz ne morem prehvaliti TDI-ja (Bosch pupa) iz VAG-a. Kaksna golf 4-ka oz.Skoda Octavia alpa Seat Leon, ipd. Poraba pri umirjeni voznji je okoli 5, lahko pa tudi manj.
To mora bit res ekstremno umirjena vožnja!Drugače pa tudi pozitivne izkušnje s TDI-jem.
Za ta denar zdaj dobiš passate cca. 04 letnik, po mojih izkušnjah avto kot ustvarjen za dolge ture. Poraba pa recimo skor do dubrovnika pa nazaj po avtocesti s precej naloženim avtom prihaja kak deci več kot 6l pri hitrosti do max. 160 km/h. Je pa pri našem samo 5 prestav, tako, da bi tudi pod 6l moralo z lahkoto it, sploh če je še tempomat v igri...
Letnik 04 je motor pd in ima 1litr več porabe kot (Bosch pupa) .
~toMmy~ je napisal/-a:lambretta je napisal/-a:~toMmy~ je napisal/-a:Gyga je napisal/-a:Jaz ne morem prehvaliti TDI-ja (Bosch pupa) iz VAG-a. Kaksna golf 4-ka oz.Skoda Octavia alpa Seat Leon, ipd. Poraba pri umirjeni voznji je okoli 5, lahko pa tudi manj.
Letnik 04 je motor pd in ima 1litr več porabe kot (Bosch pupa) .
Čak kaj majo polj starejši manjšo porabo? Vem, da pri golfu V je z 1.9 tam tam kot pri tem passatu...
lancia hf je napisal/-a:predvsem da je zanesljiv oz. dokaj neproblematičen, pa z malo porabo
Če je to napisal, pri nemcih sigurno tega nebo dobil. Je pa tudi možnost TDI-ja
čare je napisal/-a:Kar je nalepil @ ivan 36 bi vzel samo Omego ali BMW-ja,saab z oplom 2,2 mi ne diši v nobenem primeru (v poštev pride edino M-jet JTD),Mercedes pa že dolgo ni več kar je bil .Megane z 1.5 prduljico in Delphi sistemom vbrizga pa tudi pomislil ne bi nanj.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov