Suljo20 je napisal/-a:Ja Alfica bi bla uredu ampak js nebi tako kupoval k ma čez 100.000 prevoženih, ker takrt BAJE začne vse crkovat.
OFF: ke si ti starina nismo se vidl že par let kje se skrivaš? Zanč sm glih najdu najino sliko mislm da iz Grosuplja al pa Mozirja![]()
![]()
LP
Daco je napisal/-a:Ja to o BAJE je tko tko, moj sodelavec ima 159ko, prej pa je imel 156 SW, naredil krepko čez 200kkm in je delalo vse kot je treba - edin enkrat mu je šel kompresor klime ampak to nima nobene veze s tem da je Alfa.
OFF: Najdu resno službo (no tu sem že 6 let), se oženil, imam otroka... uživam v življenju in sem določene zadeve postavil mal na stranske tire. Sej mi je kar mal hudo, bi še kar vozil A3ko, ker mi res super služi sam kaj ko je falus za familijo. V nosečnosti je žena skoz jamrala kok je trd, pa vsako luknjo čutiš (jebiga športno podvozje). Zdaj pa ko dam voziček v prtljažnik ob wooferju ni več prostora za kaj več kot par vrečk iz shoppinga. Tko da na dopust ni šans it. Pa tut če woofer vzamem ven, kufra ne spravim nikamor.
roberto-82 je napisal/-a:pa kolk je meni znano alfe hitro zgubljajo ceno
carloabarth je napisal/-a:roberto-82 je napisal/-a:pa kolk je meni znano alfe hitro zgubljajo ceno
In to pri nakupu vpliva na ....
Vseved je napisal/-a:pskoda je napisal/-a: plus tega da je alfa SW znana po neuporabnem in majhnem pritljažniku
Govora je o 159, ne o 156, ki je bila znana po tem.
Vseved je napisal/-a:Gricko je napisal/-a:si ga že videl...mislim gepek od 159 ?
Mislil sem na velikost v primerjavi s 156.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov