GiGi1985 je napisal/-a:najprej bi bilo dobro da bi se naučil pisati pravilno slovensko
drugače pa težko boš našel vsaj solidno ohranjeno, to je 15, 20 let star športnik, ki je bil kupljen zato, da se ga goni, za res dober primerek, pa ne boš želel vržit toliko denarja. Kar boš kupil, bo treba porihtat rjo ali motor ali te ali one napake.... da o kaznih ne začnem,...kakorkoli, če si pripravljen vsak mesec vložit vsaj 300 eur na avto za vzdrževanje, potem ti želim uspešen nakup.
lp
mropc je napisal/-a:GiGi1985 je napisal/-a:najprej bi bilo dobro da bi se naučil pisati pravilno slovensko
drugače pa težko boš našel vsaj solidno ohranjeno, to je 15, 20 let star športnik, ki je bil kupljen zato, da se ga goni, za res dober primerek, pa ne boš želel vržit toliko denarja. Kar boš kupil, bo treba porihtat rjo ali motor ali te ali one napake.... da o kaznih ne začnem,...kakorkoli, če si pripravljen vsak mesec vložit vsaj 300 eur na avto za vzdrževanje, potem ti želim uspešen nakup.
lp
če si name mislu s tem?nvem kaj ne razumeš.lej nevem gdo si ti.ampak kje si lih 300e najdu?boš reku da se tvoj avto nikol ne pokvar? in o kašnih kaznih ti sanjaš?lohka tud z 1.0 prlatiš 140 tm k je 50 tko da nebi o tem.
mropc je napisal/-a:povej mi kaj ne razumeš? glede kazni mi ne omenjaj ker lahko z usakemu vozilom kazn dobiš.jst potrebujem nasvete voznikov tega vozila.
.sedaj se okol vozm z mtkinm in nameravam kupt svoj pru avto. zdj pa zberam
most wanted je napisal/-a:tud mene zanima zakaj usak mesec 300€? sam sm meu astro gsi.....in nism meu problemov z njo razn rednega servisa (olja,filtri) za kazni se pa ve da lohk z unotom 1.0 prletis na radar in podobno...lp
mropc je napisal/-a:most wanted je napisal/-a:tud mene zanima zakaj usak mesec 300€? sam sm meu astro gsi.....in nism meu problemov z njo razn rednega servisa (olja,filtri) za kazni se pa ve da lohk z unotom 1.0 prletis na radar in podobno...lp
končno en voznik se je javu.res da bi dau 500evrou da bi motor zrihtav da bi delu kot se spodobi.potem bi pa mir imeu razen rednih servisov.katero si pa imel?jaz zelim kupiti 2.0 16v. ker poraba je ista ali je 116 ali 150kojnska.pa tudi močnjša različica se majn kvari.
GT_Turbo17 je napisal/-a:če odšteješ pravi dnar dobiš pravi avto:
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3460401&show=1
samo ta je bolj za ljubitelja kot za enega pubcca, da jo bo zgonu. lp
Blinder je napisal/-a:GT_Turbo17 je napisal/-a:če odšteješ pravi dnar dobiš pravi avto:
Ma ne prideš ceneje če kupiš eno slabše ohranjeno pa jo daš prebarvat. Okvare pa so lahko tako na tej ki zgleda lepo ohranjena kot eni ki je "zgonjena".
sašo5 je napisal/-a:Blinder je napisal/-a:GT_Turbo17 je napisal/-a:če odšteješ pravi dnar dobiš pravi avto:
Ma ne prideš ceneje če kupiš eno slabše ohranjeno pa jo daš prebarvat. Okvare pa so lahko tako na tej ki zgleda lepo ohranjena kot eni ki je "zgonjena".
ka si ti nor.....pa ne bo 1500 dobil.....(18 let avto.....)