pero85 je napisal/-a:Ja, lastnik je prvi, servisna knjiga je, servisiran je tudi bil na pooblaščenem serviserju v MS.
Avto sem si ogledal do potankosti. Zunanjost in notranjost sta super ohranjeni....
le ta turbina me skrbi
montezemolo je napisal/-a:Aja pa še: poznam pa veliiiiiiik folka z okvaro turbine pri VW-jih. Če ti to kaj pove...
cr33p je napisal/-a:Turbina za T-JETa te pride cca 300€ z Ebaya. Jaz se na tvojem mestu nebi toliko sekiral. Sicer pa je turbina ena takih stvari, ki mora zdržat še pa još, če je le voznik vozil kolikor toliko pametno in ni škrtaril pri servisih. Ti povem iz lastnih izkušenj.
gofra je napisal/-a:montezemolo je napisal/-a:Je pa res, da je mel kar dostkrat vklopljeno tisto tipsko Sport...
![]()
In kaj si hotel povedat s tem?
pskoda je napisal/-a:cr33p je napisal/-a:Turbina za T-JETa te pride cca 300€ z Ebaya. Jaz se na tvojem mestu nebi toliko sekiral. Sicer pa je turbina ena takih stvari, ki mora zdržat še pa još, če je le voznik vozil kolikor toliko pametno in ni škrtaril pri servisih. Ti povem iz lastnih izkušenj.
Brez garancijegofra je napisal/-a:montezemolo je napisal/-a:Je pa res, da je mel kar dostkrat vklopljeno tisto tipsko Sport...
![]()
To tudi mene zanima, predvidevam da veliko ljudi sploh ne ve kaj pomeni tipka sport
pero85 je napisal/-a:Sem pred nakupom bravota starega 2 leti s 70k km. Kako lahko vem, da je bil avto pravilno "uporabljen" glede turbine?
Mislim predvsem na to, da se treba počakat, preden ugasneš avto.? Se da kje kaj videt, slišat.. karkoli?
LP
montezemolo je napisal/-a:pskoda je napisal/-a:cr33p je napisal/-a:Turbina za T-JETa te pride cca 300€ z Ebaya. Jaz se na tvojem mestu nebi toliko sekiral. Sicer pa je turbina ena takih stvari, ki mora zdržat še pa još, če je le voznik vozil kolikor toliko pametno in ni škrtaril pri servisih. Ti povem iz lastnih izkušenj.
Brez garancijegofra je napisal/-a:montezemolo je napisal/-a:Je pa res, da je mel kar dostkrat vklopljeno tisto tipsko Sport...
![]()
To tudi mene zanima, predvidevam da veliko ljudi sploh ne ve kaj pomeni tipka sport
ja kva mislta aa?? najbrž sm hotel povedat, da ga ni ravno šparal oz. ga je res vozil veliko časa na območju visokih obratov.
in ja, vem kaj pomeni tipka sport, če te pa še kaj zanima v zvezi z Bravom ti pa z veseljem odgovorim.
Po forumu brska: Google [Bot] in 6 gostov