domen_ je napisal/-a:A imas mogoce kaksne konkretne v mislih? Me zanima kateri so in kaj bi lahko ponudili, kar je pri Focusu vidno slabse.M je napisal/-a:obstaja ogromno boljših avtomobilov za isti denar, ali celo manj.
Sem si pogledal linke in js s tem avtom nimam izkusenj tako da ne vem, ampak ti kar verjamem na besedo glede vsega kar pravis. Ponudi vse kar ponuja Focus in to za nizjo ceno, a z dvema izjemama - se mi zdi da lahko pri Focusu upraviceno sklepamo da je bolj varen avto (4 zvezdice na EuroNCAP, prakticno vsi modeli imajo 2x Airbag, ABS), druga izjema pa je ponudba. Namrec slabo ohranjena Kia je ravno tako slaba kot slabo ohranjen Focus, in kupec bi jasno rad cimbolje ohranjen avto, to pa pomeni da zaradi bistveno vecje ponudbe pri Focusu to pri iskanju avta predstavlja vsaj majhen 'plus'.miha_racer je napisal/-a:No na primer, če nisi očutljiv za znamko, so tule lepi primerki, s katerimi ni nekih vzdrževalnih stroškov, rezervne dele dobiš vsepovsod, prav tako pašejo od sephie, shume, magentis,...
domen_ je napisal/-a:A imas mogoce kaksne konkretne v mislih? Me zanima kateri so in kaj bi lahko ponudili, kar je pri Focusu vidno slabse.M je napisal/-a:obstaja ogromno boljših avtomobilov za isti denar, ali celo manj.
kalingo je napisal/-a:proti kii nimam nič ker imamo proceed doma in je super avto.
cena je mamljiva. a ve kdo koliko zvezdic ima ta avto na crash testih, iskal sem po ineternetu pa ne najdem? razen na youtubu kjer pravijo da naj se nebi preveč dobro odrezala pri čelnih trkih.
Js sem cisto resno vprasal, ni bilo misljeno kot vtikanje ali kaj takega. Sem tudi videl, da si napisal "po mojem mnenju" in sem bil posebej pozoren na to. Ampak zdaj te je verjetno, na mojo zalost, minilo da bi napisal kaj vec o tem (kaksen razlog, ki te je privedel do tvojega mnenja), zakaj naj bi bila npr. Xsara (ki jo med drugimi omenjas) boljsa od Focusa.M je napisal/-a:se mi je kar zdelo, da se bo kdo vtaknil ob tole, zato sem dodal "PO MOJEM MNENJU".
pskoda je napisal/-a:kalingo je napisal/-a:proti kii nimam nič ker imamo proceed doma in je super avto.
cena je mamljiva. a ve kdo koliko zvezdic ima ta avto na crash testih, iskal sem po ineternetu pa ne najdem? razen na youtubu kjer pravijo da naj se nebi preveč dobro odrezala pri čelnih trkih.
http://www1.adac.de/Tests/Crash_Tests/A ... ab2007.asp
domen_ je napisal/-a:Ampak zdaj te je verjetno, na mojo zalost, minilo da bi napisal kaj vec o tem (kaksen razlog, ki te je privedel do tvojega mnenja)
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov