colda je napisal/-a:Zanima me, če poznate kakšno podjetje, ki odkupuje rabljene avtomobile, tudi novejšnih letnikov. Pa da niso preveč škrti z odkupnino
Prvo te eden in isti tip kliče iz 3eh različnih telefonskih. Sprašuje vse živo o avtu in sicer pod prvo vedno če je bil kaj vdarjen, karamboliran,itd..., pol ti začne z recesijo in podobnim shitom teziti in na koncu vedno reče da se mora z ženo ali punco še dogovoriti. No če pa le pride do fizičnega stika pa so obvezno 2-3je,z merilcem laka k ti težijo v tri krasne zaradi vsake praske in podobno da le zbijejo tvojo ceno. No če imaš srečo se vse dobor izide če pa ne pa te lahko še za denar nategnejo kot se je že dogajalo ali pa okrog zavarovanja,premij,izvoza,....vse sorte.vinny je napisal/-a:Da ne bom odpiral nove teme bom tu vprašal kako poteka odkup vozila ker prej še nisem mel opravka s tem?
Hvala
fare je napisal/-a:No če pa le pride do fizičnega stika pa so obvezno 2-3je,z merilcem laka k ti težijo v tri krasne zaradi vsake praske in podobno da le zbijejo tvojo ceno.
brezlj je napisal/-a:jst sm svojga prodau v firmo, ki so imeli odkup vozil in sicer zbrisan link. Žel je od hiše takoj, kar mi je bilo zelo všeč (s tem namenom sem ga tudi prodajal), ker nisem mel prostora in sem imel ogledanega že drugega. Dobil sem solidno ceno, ampak se mi je malo mudilo prodati, drugače bi že prodajal dokler nebi dobil čim višje ponudbe.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov