gubsi je napisal/-a:Kolk se pa kej kvari kakšen?? A kateri "slovi" po tem, da je veliko na servisu?
Ja, skrbi me to, da ga pol ne bom mogel prodati. Je pa res, da tud trenutno ne morm A4 prodat....
hladni je napisal/-a:~toMmy~ je napisal/-a:Mene je pri modeu zmotila "poceni" plastika(v primerjavi s passatom in a4), to je pač ena slabost ampak odvisno od tega kako občutljiv si na take stvari. Si sploh vozil ali se vsaj vsedel v en in drugi avto? To je najboljši način, da vidiš, kateri ti bolj "sede" in lažje se boš odločil kaj ti je bolj pomembno.
Vem, da si vw fan (pretiravaš malo), ampak pozabi na to, da je armaturka v passatu bolj kvalitetna (nikoli in nikdar...), v a4 pa je ja, kar je normalno in pričakovano.
Za moje pojme je a4 škatla v primerjavi z mondeom. Edina prednost je, da drži ceno in da ima boljšo plastiko. Ampak kaj ti plastika koristi, če je vse utesnjeno, placa ni zadaj, kuferam je direkt smešen.
Predlagam M in sicer 5 vrat!
Polo78 je napisal/-a:Torej, če povzamem komentarje in si pri tem drznem malo sarkazma, če želiš imidž in če boš pogosto božal in občudoval plastiko v notranjosti, potem vzami Audija.Za vse ostalo pa Mondeo.
Pa folk no, a je ta plastika na armaturki res takooo zelooo pomembna?!?!
hladni je napisal/-a:~toMmy~ je napisal/-a:Polo78 je napisal/-a:Torej, če povzamem komentarje in si pri tem drznem malo sarkazma, če želiš imidž in če boš pogosto božal in občudoval plastiko v notranjosti, potem vzami Audija.Za vse ostalo pa Mondeo.
Mogoče samo plastika na armaturi ne, volan, menjalnik, ročna, vsa stikala, vrata, sredinski naslon, sedeži, pravilna postavitev vsega, udobje... Ti v avtu ničesar ne rabiš "božat", da kam prideš?
no tommy glej, to lahko oceni tisti, ki je imel oba. Mi smo meli passata, kupili novega in se ga zelo hitro znebili ter vzeli mondeota. Hm...
Polo78 je napisal/-a:Torej, če povzamem komentarje in si pri tem drznem malo sarkazma, če želiš imidž in če boš pogosto božal in občudoval plastiko v notranjosti, potem vzami Audija.Za vse ostalo pa Mondeo.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov