Napisal/-a Rohirrim To apr 13, 2010 8:46 pm
Najprej lep pozdrav vsem!
Pišem vam,ker kupujem svoj prvi avtomobil,ter potrebujem vaše nasvete,da se slučajno ne bi zgodilo,da bi kupil napačno.
Moj "budget" je 1500EUR max.
Všeč so mi, oz. bolje rečeno,odločam se za nakup med temi znamkami: Alfa Romeo,Chevrolet,Citroen,Daewoo,Fiat,Ford,Honda,Hyundai, Kia,Lada,Lancia,Mazda,Nissan,Opel,Peugeot,Renault,Seat,Škoda,Subaru,Suzuki,Toyota,Volvo,Volkswagen.
Kar se tiče letnika avtomobila,pa bi rad videl,da bi bil od 1999 naprej.
Ne potrebujem,neke blazne opreme v avtomobilu,klime in podobnih reči.
Potrebujem avto,ki me bo pripeljal iz točke A,v točko B,avto,ki je poceni za vzdrževati,ki pokuri malo bencina.Niti ne vem kako močnih mašin ne potrebujem.
Prosil bi vas,če mi lahko morda skopirate kakšen link iz avto.net,po vašem okusu,kako bi se vi odločili,če bi bili na mojem mestu.Seveda,prosil bi tudi,če argumentirate,zakaj se vam zdi to najboljša izbira. Hvala vam.
Zanima me še,kako je z registracijo? Je pri 10 let starih vozilih,res treba delati registracijo dvakrat letno? Se mi potemtakem sploh splača nakup takega vozila?
Npr. najbolj se mi dopade kakšen fiat punto. Baje so deli zelo poceni,ter jih dobiš na vsakem odpadu.Pa tudi vzdrževanje je cenovno ugodno. Kaj pravite?
Že v naprej,hvala za vašo pomoč!
Lep pozdrav,
Grega