Yagi-san je napisal/-a:Pri meni je bil ta avto (močnejša različica) v ožjem izboru, ko sem kupoval avto. Vsi mehaniki, s katerimi nimam le poslovnega odnosa so mi ga toplo, toplo odsvetovali. Poraba olja (tudi <1L na 3000km), ko kaj gre na motorju je v igri le generalka oziroma menjava celotnega motorja.
Ima pa avto svetovno lego na cesti, tudi vozi se odlično, dostop zadaj je preprost, tudi prostoren je, če ne rabiš ravno SUV-a ali kaj v tem segmentu.
Suma: dobro premisli pred nakupom..... !
Lp, Yagi-san
Yagi-san je napisal/-a:Pri meni je bil ta avto (močnejša različica) v ožjem izboru, ko sem kupoval avto. Vsi mehaniki, s katerimi nimam le poslovnega odnosa so mi ga toplo, toplo odsvetovali. Poraba olja (tudi <1L na 3000km), ko kaj gre na motorju je v igri le generalka oziroma menjava celotnega motorja.
Ima pa avto svetovno lego na cesti, tudi vozi se odlično, dostop zadaj je preprost, tudi prostoren je, če ne rabiš ravno SUV-a ali kaj v tem segmentu.
Suma: dobro premisli pred nakupom..... !
Lp, Yagi-san
Res je. Saj če malo vržeš uč po rabljenih jih ima večina cca 50 k km - torej malo pred velikim stroškom.Yagi-san je napisal/-a:GT_Turbo17 je napisal/-a:šelebajzer je napisal/-a:vendar pije kar dosti olja in motor je treba menjati vsakih 100.000 km..
prvič čujem, da je treba motor menjati pri 100 000
Res je, tudi na 70.000 km je bil menjan na RX-8 !
Yagi-san
Polo78 je napisal/-a:Mogoče malo off-a:
Škoda, ker v RX-8 niso nikoli vgrajevali normalnih motorjev pa naj si bo to atmosferski bencinar, turbo bencinar, morda celo turbo diesel,... ampak samo wankla. Ker meni osebno je ta avto bomba, ampak zaradi specifičnega motorja, ga ne bi imel nikoli (razen če bi imel preveč denarja, da bi ga lahko vzdrževal...).
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov