jany103 je napisal/-a:zanima kako se obneseta varianti bmw 3 in sicer 318i in model 320i. se dosti kvarijo, ali ste lastniki z njimi vendarle zadovoljni
lexer je napisal/-a:jany103 je napisal/-a:zanima kako se obneseta varianti bmw 3 in sicer 318i in model 320i. se dosti kvarijo, ali ste lastniki z njimi vendarle zadovoljni
Pouprašaj in pobrskaj mal po bmw forumu.Tam use zveš.
Lumpy_ je napisal/-a:320i ni imel 118km ampak 150 in potem FL 170km.
Tolčenje med prestavljanjem je kriva gumi puša na nosilcu differenciala, ki stane 30eur original+40eur delo pri nepooblaščenem serviserju.
Priporočam šestaka, je čist druga pesem in pa občutek v vožnji kot pa pri 3 cilindraših.
Pa kot so ti povedali, ne zaganjaj se prehitro, ker boš eden izmed mnogih potem, ko boš spljuval po bavarcih. Na bmw forumih ima večina uporabnikov čez 200 in 300k km prevoženih in jih vozijo brez težav. Lahko pa boš z magičnimi 120k km pol avta zamenjal in ga spljuval. Zato počasi, nekoga vzami zraven, ki te avte vsaj malo pozna in njihove hibe, pa čimboljši nakup.
Lumpy_ je napisal/-a:To maš e36 318 is verjetno, ne?
V bistvu niti nevemo, ali mož kupuje e36, e46 ali kaj bi imel.
Lumpy_ je napisal/-a:Off:
Piksna, nisem kupil nič, obul sem mu te stare nazaj, pa 255 gume nabil zadaj, pa je to to. Ker z avtom se vozim 10km na teden, ostalo sem v šleparju po Holandiji in Belgiji. Tak da nimam potrebe trenutno po vsem tem. Kupiš avto?Lahko pa bi ga avtor teme vzel hehe
WMB je napisal/-a:Lumpy_ je napisal/-a:Off:
Piksna, nisem kupil nič, obul sem mu te stare nazaj, pa 255 gume nabil zadaj, pa je to to. Ker z avtom se vozim 10km na teden, ostalo sem v šleparju po Holandiji in Belgiji. Tak da nimam potrebe trenutno po vsem tem. Kupiš avto?Lahko pa bi ga avtor teme vzel hehe
misliš Nizozemski???? holandijo omenjajo balkanci, pri nas pa se reče nizozemskatko pravjo
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov