Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

M
Stalni uporabnik

Fiat Bravo 1.4 T-Jet 16 v (120 KM) Emotion

Napisal/-a M Če maj 13, 2010 1:42 pm

Sodelavka bi rada kupila novega Bravota. Serijski Emotion s kovinsko barvo, tempomat bi bil dobrodošel. Koliko se da zdilat? Najraje iz 1. roke, sploh če je kakšen prodajalec tukaj.

Aja, pa naj ji nekdo pove, kolikokrat je treba ČRN avto prat, da izgleda dobro... :roll:

Prosim, brez ponujanja alternativ. Kia je ne zanima, Megane tudi ne...
Never argue with an id*ot. He would just drag you down to his level and beat you with experience.

Uporabniški avatar
davorz
Stalni uporabnik

Kraj: Velenje

Re: Fiat Bravo 1.4 T-Jet 16 v (120 KM) Emotion

Napisal/-a davorz Če maj 13, 2010 2:07 pm

M je napisal/-a:Aja, pa naj ji nekdo pove, kolikokrat je treba ČRN avto prat, da izgleda dobro... :roll:

Če ji je v veselje zakaj pa ne :lol: Jaz vem da naslednji avto po zopet črn, to barvo prav pogrešam sedaj, ko imam plavega. Ni problem vzdrževati čist avto. Odvisno koliko in kje se voziš.
Zadnjič spremenil davorz, dne Če maj 13, 2010 2:33 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
zakaj imamo moški radi ženske v usnju?? ker dišijo po novem avtu :):)

M
Stalni uporabnik

Napisal/-a M Če maj 13, 2010 2:20 pm

Pranje ji ni ravno v veselje. Baje da njen trenutni avto sreča vodo 2 x letno (no, pa kadar dežuje...).
Never argue with an id*ot. He would just drag you down to his level and beat you with experience.

Uporabniški avatar
airmike
Uporabnik

Kraj: Rogaška Slatina

Napisal/-a airmike Če maj 13, 2010 2:40 pm

M je napisal/-a:Aja, pa naj ji nekdo pove, kolikokrat je treba ČRN avto prat, da izgleda dobro... :roll:

Nonstop :D Če ga bo prala v avtomatski pralnici se bojo risi vidli na kilometer, če ga ne bo po pranju posušila bojo ostali fleki od kapljic vode, ko bo pa prišla iz pralnice domo bo pa avto spet prašen ;)

Uporabniški avatar
danatory
Novinec

Napisal/-a danatory Če maj 13, 2010 2:43 pm

M je napisal/-a:Pranje ji ni ravno v veselje. Baje da njen trenutni avto sreča vodo 2 x letno (no, pa kadar dežuje...).

Pol je najbolje vzet srebrnga.

Uporabniški avatar
montezemolo
Novinec

Kraj: Lj

Napisal/-a montezemolo Če maj 13, 2010 2:56 pm

airmike je napisal/-a:

Nonstop :D Če ga bo prala v avtomatski pralnici se bojo risi vidli na kilometer, če ga ne bo po pranju posušila bojo ostali fleki od kapljic vode, ko bo pa prišla iz pralnice domo bo pa avto spet prašen ;)

ubistvu se črnega avta sploh ne da nikoli dobro oprat... jaz imam vedno v prtljažniku vedro vode pa cunjo in ga vsakič ko kam pridem operem :rofl

Uporabniški avatar
Antiznačkar
Novinec

Napisal/-a Antiznačkar Če maj 13, 2010 3:03 pm

Jaz imam črn avto in po 8 letih brez enega poliranja tudi po pranju ne izgleda ravno bleščeče. Sicer pa pranje minimalno 1x tedensko.

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n Če maj 13, 2010 4:48 pm

Vzame naj kakega srebrnega al pa (grafitno) sivega.
Slika

Uporabniški avatar
zuzek
Uporabnik

Napisal/-a zuzek Če maj 13, 2010 4:48 pm

danatory je napisal/-a:Pol je najbolje vzet srebrnga.
Alergičen na rjo

Uporabniški avatar
bk206
Novinec

Kraj: koroška

Napisal/-a bk206 Če maj 13, 2010 4:50 pm

moje mnenje srebrnega 8)

Uporabniški avatar
esem
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana pri Kozarjah

Napisal/-a esem Če maj 13, 2010 4:56 pm

tako barvo?
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3685371&show=2

Ta je še boljša in se ne bo toliko poznala umazanija

Slika

Najprej ji predlagaj tega rdečega, nato temno plavega (prvi link), nato svetlo plavega s slike in se ji bodo ob zadnjem oči zarosile

Uporabniški avatar
tristan01
Poznavalec foruma

Kraj: Štajerska

Napisal/-a tristan01 Če maj 13, 2010 8:02 pm

M je napisal/-a:Sodelavka bi rada kupila novega Bravota. Serijski Emotion s kovinsko barvo, tempomat bi bil dobrodošel. Koliko se da zdilat? Najraje iz 1. roke, sploh če je kakšen prodajalec tukaj.

Aja, pa naj ji nekdo pove, kolikokrat je treba ČRN avto prat, da izgleda dobro... :roll:

Prosim, brez ponujanja alternativ. Kia je ne zanima, Megane tudi ne...

Kot prvo, naj sodelavka pogleda na seznam opreme. Avto je s paketom Emotion zelo lepo založen, serijsko je tudi prostoročno telofoniranje in tempomat, usb vhod na radiu....

Glede na to da ne pere avtomobila pa črno odsvetujem. Glede cene pa je takole. V vsakem salonu kjer pokažeš malo resnosti je cena okrot 14.500 brez kaj dosti pogajanj. Če položiš denar na mizo pa mislim da bi zadoščalo drobiž čez 14 tisočakov.

LP Tristan01
Iskalec resnice in modrosti. Lahko si videl svojo prihodnost. Ostali so te dojemali kot idealista, ki jim sveti pot do lepše prihodnosti.
Naloga, ki si jo prinesel iz prejšnjega življenje:
Dovršitev tvoje naloge s pomočjo starejšim in otrokom. V prejšnje življenje si prišel z namenom pomagati ubogim in nemočnim.

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n Če maj 13, 2010 8:56 pm

denar dandanes pri avtohišah ne pove več prav veliko.
Slika

GregorM
Nov uporabnik

Napisal/-a GregorM Če maj 13, 2010 9:04 pm

Jaz sem pred pol leta dobil novega za 13.800 (1.4T Emotion + metalic barva).

Uporabniški avatar
KiNOS
Novinec

Napisal/-a KiNOS Če maj 13, 2010 9:39 pm

Kar boš naredil na črn avtu se bo poznalo..če ga opereš pa bo čez 5 min že poln praha na njem...ni kej ČRN avto je za v garažo pa glancat :) Bognedaj da greš s kako suho krpo gor,ali pa avtomatska pralnica...jaooo.
When bravery turns into insanity!
- MKV GTI DSG-F1 2005 sold
- MKV 1.9tdi 2005 sold
- MKV 1.4fsi 2005 sold
- MKV 1.6fsi 2008 sold
- MKV 1.9tdi GT-sport 2008 sold
- BMW M3 2003 SMG

Uporabniški avatar
SašoP
Uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a SašoP Pe maj 14, 2010 7:42 am

Avtomatska pralnica NO GO. Rajš se z umazanim vozm okol kokr da ga tja pelm. Drgač pa od useh barv se men najbolša zlata zdi, ker se res umazanije skor ne vid, tud 1 mesc po pranju ne. Zdj mam pa črnega pa se usaka kapljica gor pozna za popizdit. Drgač je pa Bravo s to mašino kr uredu zadeva, 2 kolega ga mata pa sta ful zadovoljna, tko da če je kkšna ugodna ponudba, kr u akcijo.

Uporabniški avatar
pinny
Poznavalec foruma

Kraj: Šoštanj

Napisal/-a pinny Pe maj 14, 2010 8:18 am

No k si reku iz prve roke, boš pač dobu oz. dobila bo iz prve roke 8)
Pa da grem lepo po vrsti :) ....
Mam točn tazga k ga ona kupuje, torej res iz prve roke :). Glede tempomata je tko, da res brezveze doplačilo 120eur al tm nekje, če je pa priprava za tempomat že pod volanom. Sem kupil samo tempomat ročko, mislim da je bila 50eur al malo čez, potem pa samo stakneš z konektorjem pod volanom in dela BP, seveda pa treba tisto plastiko pod volanom malo ven pofrezat da lahko potem to ročko gor naštimaš.
Zdilat se ga pa da do 1.800eur, no ja, morda še več :D. Kupuje nej pa po sistemu da gre do prodajalca zahteva najbl ugodno ponudbo in da dobi sprintano, potem pa gre k drugemu, pa če je cena višja mu pod nos ponudi prvo, pa bo cena kaj hitro ista al pa manjša. Tko sm js delu, in na koncu pristal pri enem izmed prvih prodajalcev, od ene 9-ih :D.
Glede črne barve je pa tako, še kako drži da mu črna barva najbolj paše, samo če pravš da ji pranje ni najbl v žilah, potem se naj črne barve na daleč izogne, sploh če ga misli v avtomatske prlance vozit.
Pa še to, če bo kupovala gumi tepihe, nej vzame Gledringove z vonjem po vaniliji, moji so že mal več k dve leti stari in majo še zdaj vonj. So pa cenejši kot orginal, in tudi boljši, pašejo pa tud u nulo ;).
Glede alternativ pa ...... sem hotel točn tak avto in takega sem tud kupil, me tud nuben drug nebi prepričal v kj drugega, mi pa tud žal ni ;)

ales3112
Nov uporabnik

Napisal/-a ales3112 Pe maj 14, 2010 9:29 am

Mam točn tazga k ga ona kupuje, torej res iz prve roke Smile. Glede tempomata je tko, da res brezveze doplačilo 120eur al tm nekje, če je pa priprava za tempomat že pod volanom. Sem kupil samo tempomat ročko, mislim da je bila 50eur al malo čez, potem pa samo stakneš z konektorjem pod volanom in dela BP, seveda pa treba tisto plastiko pod volanom malo ven pofrezat da lahko potem to ročko gor naštimaš.

zaj glede na to da gre za nov avto se ji po moje splača vzet tempomat, nebo šla ženska zdaj da bo 70 € prišparala na novem avtu plastike rezat, pa kaj je 70 € pri 14k

M
Stalni uporabnik

Napisal/-a M Pe maj 14, 2010 9:42 am

Ker pač blondinka še nikoli ni bila sposobna poslušat glasu razuma, ni razloga, da bi bilo tokrat drugače. :roll:

Avto je naročila, črnega, brez tempomata.

gofra
Uporabnik

Napisal/-a gofra Pe maj 14, 2010 9:51 am

Sej bo njen, pa naj ga pere :)

LpF
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 28 gostov