Matey_ je napisal/-a:Kaj pa mogoče S8 ali malce bolj ''racionalen'' S6 kot so že omenili ??
Dejstvo je, da A8 W12 nov stane krepko čez 100.000€ in temu primerni so tudi stroški vzdrževanja ... konec koncev tisti, ki si lahko privošči toliko dat za avto + registracija + zavarovanje mu verjetno redni servisi in poraba niso problem. Tako da pa čeprav se sliši mogoče malo nesramo ... ampak če pri nakupu takega avtomobila razmišljaš o stroških ... potem to ni avto zate. Na žalost.
Upam, da nisem koga užalil.
LP
Matej
_furby_ je napisal/-a:jaz sem enkrat vec kot pol ure sedel v njemu in studiral koji k.... ima tolko gumbou in elektronike. sej ko tko gledas je super stvarca, ampak pol se uprasas, ali mi to sploh rabi? recimo hladilnik zadaj, pa vsak sedez po svoje nastavljiv, pa vsak svoja klima, en kup nekih zaves in rolet not in lahko bi nastevali se dva dni. ce vozis predsednika okoli je super ja, ampak za normalen folk je pa prevec. lahko reces kar ces, ma vsega kar je v avtu se ne bo uporabljalo. kaj in kako je pa z servisi in vzdrzevanjem pa se itak ve.
drugace pa avto itak dobro gre, zvok je ubijalski in folk se te ustrasi ko cuje to.samo taknes gas pa se ze avto ziba levo desno. pac obcutki, kaj cmo. ampak po moje se vedno ni to avto za normalno uporabo.
to pa je seveda moje mnenje, tko da...ti ves.
KiNOS je napisal/-a:RS4 ne pride v poštev? Prostoren,močen,udoben,zanesljiv...?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov