Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
klemenvk
Novinec

Prodaja avta v tujino

Napisal/-a klemenvk Če maj 27, 2010 11:30 am

Pozdrav,

odpira se mi ena opcija za prodajo mojega A4 tudi v tujino (na jug) pa me malo zanima kako tehnično to izvesti oz. če prav razmišljam?

Avto odjavim - za tujino, da ni podpisovanja izjave o lokaciji vozila (vzamem nazaj cestni sklad in zavarovanje), sklenem s kupcem pri nas kupoprodajno pogodbo, overim podpis, prejmem kupnino in to je to zame? Kupec si mora pač avto naložiti ali je kakšna varianta, da ga odpelje po cesti (začasne tablice, zavarovanje......)?

Hvala in LP

Klemen

Uporabniški avatar
SašoP
Uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a SašoP Če maj 27, 2010 12:20 pm

Točno tko kot si ti napisu, odjava vozila, prepis in da vzameš nazaj reg. in ostale stvari. Probne tablice, davek in stvari k spadajo zraven pr prevozu avta čez mejo s tabo nimajo nč veze.

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Kraj: Jesenice

Napisal/-a abbe Če maj 27, 2010 12:35 pm

ce prodajas kakim svojcem,se s tem avm odpel dol,pa tm pober vse kar rabs.pa poj k se nazaj vrnes odjava od prometa.....vse je isto sam da je pac vozilo ze dol in si novi lastnik prihrani tezave s prevozom na jug
Ni vse res kar napišem

Uporabniški avatar
klemenvk
Novinec

Napisal/-a klemenvk Če maj 27, 2010 6:46 pm

Hvala vam za odgovore, a avto je bil danes prodan kar v SLO, tako da se tema lahko zaklene.

LP
-----------------------------------
Audi 80 (B3) 1.6 TD (l. 1991)
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov