Zanimajo me vaše izkušnje, predvsem pa kako urediti zadevo s povračilom zavarovanja.
dejcc je napisal/-a:Zanimajo me vaše izkušnje, predvsem pa kako urediti zadevo s povračilom zavarovanja.
to ti ni treba skrbet povpračilo zavarovanja dobiš od dneva ko avto odjaviš iz prometa brez kakršnih koli težav, tudi cestnino (le da se cestnina obračunava mesečno-avto sem isti dan kot sem prijavil odjavil in so mi vzeli 1 mesec cestnine).
Najem avtodoma je drag, ko smo se z kolegi menli za Eurotrip smo se odločli da damo vsak nekaj denarja in kupimo tak avto za izlet da bomo lahko povsod dobli dele če kaj ribne. Za enkrat pa je ostalo samo pri pogovorih.
avtoman je napisal/-a:Imel bi še eno vprašanje, kaj storiti, če se ti v tujini tako pokvari avto, da bi bilo popravilo skoraj toliko kot cel avto. Kako ga zavreči. Verjetno vzameš tablice in dokumente, pa na vlak.
Če imaš srečo ga komu uturiš, toda kakšne papirje še rabiš, da ga lahko odjaviš.
lenivec je napisal/-a:zyg je napisal/-a:Hehesem bil v podobni situaciji pred več kot pol leta, sedaj sem v španiji že 9 mesecev in sem kupoval večji avto za prevoz opreme za surfanje in spanje v avtu, ker bom poletje preživel ob obalah pirenejskega otoka
moja rešitev je bila vw passat karavan, ki se je do zdaj izkazala za odlično rešitev. Dizel, 130KM, pri uporabi tempomata čez 1100km za 55eur, več kot preveč opreme, in ravno dovolj prostora
heh bi pa ja traje vzel voyagerja al pa espaca al pa sharana. bi dejanko mel komplet vso robo in postlo in vse v avtu
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov