~toMmy~ je napisal/-a:Pa ima Autowelt zastopnika v slo? Na hrvaškem vem da je...
P.S.: Drugače je pa Weltauto, zato nisem nič našel!
Hehe, enako sem jaz ugotovil pred časom, ko sem razmišljal o nakupu rabljenega passata variant.cray je napisal/-a:Počasi zgubljam živce pri nakupu Passata 2.0 TDI. Ko sem dodobra naštudiral, kaj je potrebno gledati, kaj je važno, kaj ni, sem začel ugotavljati, da so vsi (skoraj brez izjeme) avtomobili uvoženi iz tujine iz lizing hiš. Prodajalci vsi (brez izjeme) trdijo, da so z realnimi kilometri....
Tole sicer ne vem iz lastnih izkušenj, ampak je bilo na forumu že predebatirano - 2.0 TDIjev letnika vsaj 2006 in novejših se menda ni treba nič bati, s starejšimi so bile neke težave...fantom je napisal/-a:WELTAUTO ima predstavništvo v ljubljani. glede passata z 2.0 tdi motorjem pa dobro premisli-avto je vredi sam motor je. drugče je pa 1.9 tdi dokaj dober....
2. lastnik je. Glede na to kolk picajzlasti so bli, ko so kupovali prejšnjega rabljenga passata(prejšnji model pred FL), bi si upal trdit, da je tale tut ok. Pa avto pri njih skor ziher nikol ni šel čez 3000 obratov. Ga pa pri bivšemu sošolcu prodajajo.sonic je napisal/-a:Sem pa šel sedajle gledat na avto.net in kolikor vidim je med vsemi passati 2007 (da je bilo hitreje, sem se omejil samo na DSG primerke) samo eden, ki ga prodaja lastnik sam in je avto kupljen v Sloveniji:
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3836041&show=1
... pa še ta tip očitno ne ve čisto točno, ali je 1. ali 2. lastnik...v
cray je napisal/-a:Pa kaj naša Policija nič ne naredi zato?
Tako nekako, ja...Kael je napisal/-a:Pojdi v Špar pa suni štruco kruha - končaš na Dobu. Prevrti kilometre 10 avtom, pa si okrajni car, ukradi za cel predor denarja, pa greš skupaj s predsednikom sklepat posle v Libijo.
sonic je napisal/-a:Tako nekako, ja...Kael je napisal/-a:Pojdi v Špar pa suni štruco kruha - končaš na Dobu. Prevrti kilometre 10 avtom, pa si okrajni car, ukradi za cel predor denarja, pa greš skupaj s predsednikom sklepat posle v Libijo.
5cho je napisal/-a:cray je napisal/-a:Pa kaj naša Policija nič ne naredi zato?
Samo vprašam - ali si te poneverbe (ponarejanje listin) mogoče prijavli ustreznim organom?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov