pados je napisal/-a:Sem mislil, da bodo padale ideje kot npr. kupi stilota 19 jtd letnik 2003 ali alfo 1** ker je dobra in malo porabi, vi pa kot da nebi znali brati, saj danes vsak odpre avto.net pa pogleda avte ampak..... ah nima veze pozabite
pados je napisal/-a:Sem mislil, da bodo padale ideje kot npr. kupi stilota 19 jtd letnik 2003 ali alfo 1** ker je dobra in malo porabi, vi pa kot da nebi znali brati, saj danes vsak odpre avto.net pa pogleda avte ampak..... ah nima veze pozabite
a4 je napisal/-a:če bo vsak opisoval, bo prišlo do kreganja ker se nekateri pač nebi strinjali
recimo: fiat se kvari, ker je italijan
Ne bodi siten. Cene na avto.net večinoma niso prave/dokončne cene, temveč le izhodišče za pogajanje o končni ceni.pados je napisal/-a:Niste razumeli mojega vprašanja, če imam 5000€ za avto in napišem da smo 2+2 in da ne potrebujemo več karavana saj imamo fiat mareo, potem pričakujem, da nebo cena 5990, 5790
pados je napisal/-a:debata....zakaj je rabljen Ford mondeo relativno poceni?
sonic je napisal/-a:pados je napisal/-a:pados je napisal/-a:debata....zakaj je rabljen Ford mondeo relativno poceni?
Ker je očitno zelo malo ljudi, ki želi kupiti tak avto. Ponudba vs. povpraševanje, osnove mikroekonomije...
adis je napisal/-a:pa tudi zaradi cenovne politike ameriškega forda, da svoja vozila bolj približna evropskim kupcem. zaradi tega pa trpi notranjost na kvaliteti.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov