Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
Cyber
Novinec

VW Corrado

Napisal/-a Cyber To nov 04, 2003 7:10 am

Torej zanima me vse kar veste o tem avtomobilu. Sploh kar se tiče izvedbe G-60. Ta model, ima kolikor sem gledal, dober potencial za tuning (predelava na turbo).

Uporabniški avatar
Mantara
Novinec

Kraj: Obala

Napisal/-a Mantara To nov 04, 2003 12:27 pm

Dej napisi v iskanje "corrado" pa bos dobu dosti o tem kar te zanima, ker je blo o tem ze prejec napisano!
Slika

catfish
Novinec

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a catfish To nov 04, 2003 2:59 pm

Bil sem ponosni lastnik tega avtomobila. Gokard, gre k sneta skira, golta pa tud k žival. Tu je predvsem pomembno stanje G-laderja. Sama obnova tega pa je ekstremno draga. Vsi deli so dragi k žafran. Pred nakupom tega avtomobila se dobr prepričaj, če maš dost debelo dnarnco za vzdrževanje in registracijo, ker ta avto stane. Drgač je pa hud, vendar ti priporočam, da se ne igrej z G-laderjem, ker če ti to gre si v p....
Cena je cca 4000 Euro. Pred nakupom ga zeellloooo dobro poglej. V SLO ga ni nekalamboriranga. Kva pa VR6 CLS, delan za Ameriko in približno isto pije, sam zvok tega pa je nemogoč. Usnje in vse ostalo zravn.
Motor je od golfa 1.8 rally z G-laderjem-G60.
Avto ti zleze pod kožo. Sem bil zelo zadovoljen in sedaj ga ma neka ponca. Laufa k urca.
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: errhec, Google Adsense [Bot] in 4 gostov