http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3928161&show=1
_furby_ je napisal/-a:kolega je tko v nagradni igri dobil toyoto rav4. jo ni niti z avtohise odpeljal, ker je imel avto in je potreboval denar. cena ko se je prodajala pa je bila tudi kr nizja kot pa da bi jo tko kupu.
tko da lahko gre tukaj za podoben primer.
ALIEn3001 je napisal/-a:_furby_ je napisal/-a:kolega je tko v nagradni igri dobil toyoto rav4. jo ni niti z avtohise odpeljal, ker je imel avto in je potreboval denar. cena ko se je prodajala pa je bila tudi kr nizja kot pa da bi jo tko kupu.
Hehe, jaz sem zadel popolnoma novega Ford Ka pa ga še vedno prodajam za 20% nižjo ceno, kot jo ima, pa še vedno ni interesenta. Ja, vsi mislijo, da je ukraden
Zakaj pa v oglasu ne razložiš, da si ga na nagradni igri zadel?ALIEn3001 je napisal/-a:_furby_ je napisal/-a:kolega je tko v nagradni igri dobil toyoto rav4. jo ni niti z avtohise odpeljal, ker je imel avto in je potreboval denar. cena ko se je prodajala pa je bila tudi kr nizja kot pa da bi jo tko kupu.
Hehe, jaz sem zadel popolnoma novega Ford Ka pa ga še vedno prodajam za 20% nižjo ceno, kot jo ima, pa še vedno ni interesenta. Ja, vsi mislijo, da je ukraden
Dazi je napisal/-a:
verjetno si mislil slovensko besedo priložnost....
scoop je napisal/-a:Dazi je napisal/-a:
Ti si pa verjetno hotel stavek zaceti z veliko zacetnico, vendar si pozabil ? ...
Ker oglasa vec ni gor na netu, me samo iz firbca zanima,... Kaka cena je bla ? ...
scoop je napisal/-a:Dazi je napisal/-a:
Ti si pa verjetno hotel stavek zaceti z veliko zacetnico, vendar si pozabil ? ...
Ker oglasa vec ni gor na netu, me samo iz firbca zanima,... Kaka cena je bla ? ...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov