bridgestone je napisal/-a:za audija sem dones šel kar do uradnega servisa in sem prosil če lahko govorim kar z mehankarjem. Povedal mi je sledeče.
Motor je en slabših od koncerna VAG, težave z šobami (ena je 400€), težave z volanskim drogom, elektroniko tiptronica, izpušnimi ventili....
Načeloma mi je svetoval 1.9tdi, samo teh vozil pa rabljenih ni, oziroma so motorji z samo 85kw.
Namesto da sprašuješ za znane/neznane hibe omenjenih avtomobilov, ki so po 4 ali 5 letih že odpravljene (kot garancijska popravila ali kako drugače), raje še enkrat razmisli o svojih kriterijih.
Res da je a.net poln takšnih in drugačnih vozil, ki povsem ustrezajo tvojim kriterijem poglej rajši ponudbo v detajle. Večina vozil je uvoženih..... Realno gledano, avtomobilov z nabavno vrednostjo 35.000 EUR, pri BMW še kakšnih 10.000 EUR več človek ne kupi za okras ampak ker ga vozi. Zato sanjati da v 5 letih prevozi le 150.000km ni realno. To so v glavnem bivša službena vozila in iz prve roke ti lahko povem da med 50.000 in 100.000 km letno je povsem normalna uporaba.
Če že vztrajaš pri svojih kriterijih pa glej da boš poleg vozila dobil še potrjeno servisno knjigo pa tudi vse račune za servise. Le tako boš vedel da si kupil dobro vozilo.
Lp Tristan01
Iskalec resnice in modrosti. Lahko si videl svojo prihodnost. Ostali so te dojemali kot idealista, ki jim sveti pot do lepše prihodnosti.
Naloga, ki si jo prinesel iz prejšnjega življenje:
Dovršitev tvoje naloge s pomočjo starejšim in otrokom. V prejšnje življenje si prišel z namenom pomagati ubogim in nemočnim.