navodilo je napisal/-a:Pozdravljeni
Vozim se dnevno na relaciji Tolmin-Ljubljana (zavita ozka cesta). Zanima me ali je 1.6 TDI z 90 konji res tak obup za vozit. V sluzbi imamo Kanguja 1.5 dci 68 km, pa se pelje solidno.
Gledam Rabbit verzijo za 15.000 evrov. Ali je velika razlika med navadno in avtomatsko klimo. Govorim o dotični VW klimi, ki je trenutno na tržišču.
lp
AgitatoR je napisal/-a:Tablice gredo z avtom in pri novem dobiš druge. Razen če imaš trenutne po naročilu.
grizli je napisal/-a:Se popolnoma strinjam s Tristanom.
Recimo Škoda Octavia 1.2 TSI za 14.444€ se mi ta trenutek zdi definitivno best buy.
grizli je napisal/-a:Mimogrede, samo kot zanimivost - Octavia 1.2TSI je samo za 30 kg težja od Golfa 1.2TSI in za 2cm ožja ter 5cm nižja!!
navodilo je napisal/-a:AgitatoR je napisal/-a:Tablice gredo z avtom in pri novem dobiš druge. Razen če imaš trenutne po naročilu.
Tablice moram nujno obdrzat. Torej vzamem avto staro za novo. Odjavim avto, vrnem tablice in dam izdelati tablice po narocilu z istimi oznakami. A to bi slo, kljub temu, da bo nov avto na leasing?
tristan01 je napisal/-a:grizli je napisal/-a:Mimogrede, samo kot zanimivost - Octavia 1.2TSI je samo za 30 kg težja od Golfa 1.2TSI in za 2cm ožja ter 5cm nižja!!
Če je zadeva takšna ne vidim ovire. Ko postavim poleg golfa svojo octavio se mi golf zdi dokaj majhen avtomobil, tudi občutek pri vožnji je podoben. Verjetno zaradi daljše medosne razdalje. Ampak dokler ga ne peljem se pustim tudi presenetiti.
LP Tristan01
fantom je napisal/-a:1.6 tdi je malce len in zato tudi namenjen starejšim uporabnikom, ampak če nisi zahteven in če ti ni do neke dinamične vožnje (mislim predvsem na hitra speljevanja) potem je vredu.
Po forumu brska: Google [Bot] in 3 gostov