Blinder je napisal/-a:Plastike v notranjosti ne morejo bit drugo kot najnižje kvalitete - enako velja za konkurenco.
Preverjen motor je drug način za rečt, da je zastarel. Mogoče ima isti blok kot stoenka.
gofra je napisal/-a:Jaz sem jo vozil. Sicer zgolj 14 dni, kot rentan avto na morju, vendar dovolj, da ti zleze pod kozo.
Ja, po mojem mnenju je ta avto best buy, ce isces majhen, trpezen in zanesljiv avtomobil. Za svojih 3,5 m dolzine je neverjetno prakticno uporabna (skatlasta oblika, pet vrat), prostora je notri vec kakor v F 500, narejena je zelo zelo kakovostno, kar je bil za tiste case pri Fiatu malodane sok. Ne govorim o tipu plastike in obcutku pac pa o tem, kako se doloceni elementi sklapljajo, zapirajo in odpirajo...
Motor je preverjen in zanesljiv, je pa kar malo podhranjen in zahteva visoke obrate, ce se hoces z avtom kam premikat. Po obcutku je se vedno bolj suveren kot 1.2 v Puntu iste generacije. Voznja je sicer lustna, avto je agilen, podvozje je povsem solidno, malo morda moti le visoko tezisce.
Za 7 jurjev dobis zanesljivega malcka z dvoletnim splosnim jamstvom, nizko porabo, klimatsko napravo, el. stekla in centralno zaklepanje, pa se barva je izredno hvalezna za vzdrzevanje.
Vredno nakupa pomojem, ce isces nov avto...zavedaj se le, da je osnova stara 7 let (kljub temu pa popolnoma kos danasnjim trendom tega segmenta)...
LpF
Blinder je napisal/-a:Ja no tisti fiataš dela reklamo za pando.
Če je bolj trpežna in zanesljiva kot konkurenca ne moreš vedet. Plastike v notranjosti ne morejo bit drugo kot najnižje kvalitete - enako velja za konkurenco.
Preverjen motor je drug način za rečt, da je zastarel. Mogoče ima isti blok kot stoenka.
Blinder je napisal/-a:Ja no tisti fiataš dela reklamo za pando.
Če je bolj trpežna in zanesljiva kot konkurenca ne moreš vedet. Plastike v notranjosti ne morejo bit drugo kot najnižje kvalitete - enako velja za konkurenco.
Zodd je napisal/-a:jaz bi raje reskiral 2.5 jurja več za tole:
ma 8 airbagov... keyless ipd...gretje zicev in podobne stvari pa še precej močnejši je
super avtoček opreme kar hočeš glede na unga, in pelje se konkretno
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3788956&show=1
- lahka (ALU) platišča:Pl. iz lahke lit. -15
- ABS zavorni sistem
- pomoč pri zaviranju BAS
Varnost:
- 8 x Airbag
- meglenke
- 3.zavorna luč
- kodno varovan vžig motorja
Notranjost:
- število sedežev: 5
- nastavljiv sedež
- gretje sedežev
Udobje:
- avtomatska klimatska naprava
- tonirana stekla
- električni pomik stekel
- el. nastavljiva zunanja ogledala
- ogrevanje zunanjih ogledal
- centralno zaklepanje
- centr.zaklep. z dalj. upravljanjem
- nastavljiv volan po višini
- servo volan
- volanski obroč oblečen v usnje
- multifunkcijski volan
- Keyless Go
Multimedia:
- avtoradio / CD
- MP3 predvajalnik
- potovalni računalnik
carloabarth je napisal/-a:
Potem pa doda lahko še 2 čuka pa ima http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3599887&show=1, .... mislim kje pa živiš, človek gleda pando za soliden denar in je vsekakor vredna svojega denarja.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov