Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
Shadez
Novinec

Kraj: Lost in stereo

Napisal/-a Shadez To avg 10, 2010 10:07 am

Glede na to da imam tudi sam na poti tegale Megana(sicer coupe varjanto :) ) moram rečt, da z gtline paketom pridobi veliko na legi in se res dobro drži ceste, saj je dodano športno podvozje ki je kar konkretno nižje od navadnega, ni pa preveč - vsaj pri 5 vratnem ne toliko, da bi pa sedaj bil neudoben - super razmerje med udobjem in lego in s tem posledično odzivnosti Prav tako sedeži so vsaj meni v gtlinu fenomenalni, ker imajo tist bočni oprijem in res dobro sediš v njih, testnega sem kar precej prevozil in na daljših relacijah nisem bil niti malo utrujen od sedenja. Dynamique oz.potem GTline paket na avtu pusti svoj pečat (to je bilo pri meni tudi eden glavnih stvari, da sem se odločil zanj) pač avto je dejansko veliko lepši z vsemi dodatki.., kar se tiče tega motorja je na žalost edini bencinski, ki pa ni nič posebnega tako kar se preformans tiče, kot tudi porabe. Pri preformansah je pač v nižjih obrazih bolj 'zaprt' zaradi tega ekološkega sranja in kasneje začne vlečt, ima pa 6 prestav kar pride zelo fajn za daljše razdalje. Je pa ta motor daleč od šparovnega, če ti to pač kaj posebne ovire predstavlja. meni je testni kazal porabo okoli 8-9l minimalne, odvisno od načina vožnje. Pri barvi je pa tako, če si pripravljen dati 650€ za barvo, potem definitivno modra ali oranžna! Če ne pa nočeš, imaš tisto bazično belo, ki mislim da celo ni doplačila in pa še črno perla mislim da, ki pa je 450€ doplačila tako nekje.

Priporočam kakšno testno vožnjo, da malo vidite kako izgleda vse skupaj.

Lp

EDIT: Imam tudi neko komercialno brošuro o GT-line paketu v .pdf obliki, tako da če rabiš kakšno dodatno motivacijo pri nakupu mi sporoči na PM pa ti pošljem ;)
Patience is something you admire in the driver behind you and scorn in the one ahead.

Uporabniški avatar
jack86
Uporabnik

Kraj: Dolenjska

Napisal/-a jack86 To avg 10, 2010 11:46 am

Meni se ob gt line najbolj dopade modra barva. Pri črni ne pridejo detajli športonsti tuk do izraza.

Uporabniški avatar
ManIAK
Poznavalec foruma

Napisal/-a ManIAK To avg 10, 2010 11:56 am

Men je črni na sliki dojaja... 8)

edit: xenon obvezno..!!!

Uporabniški avatar
BBS
Uporabnik

Kraj: Kočevje

Napisal/-a BBS To avg 10, 2010 12:10 pm

Samo kaj ko je tisti črni zgoraj photoshop :?

Slika

Verjetno je bolj tak:

Slika

Slika

Uporabniški avatar
Shadez
Novinec

Napisal/-a Shadez To avg 10, 2010 12:17 pm

Tkole pa res: http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3918232&show=1
Čeprav me res zanima,kok več perlic ma dejansko nova črna notri :)
Patience is something you admire in the driver behind you and scorn in the one ahead.

Uporabniški avatar
kolesar
Poznavalec foruma

Kraj: štajerska

Napisal/-a kolesar To avg 10, 2010 1:34 pm

modra zmaga... (črna ne vem kaka zgleda v živo...)

men je motor zadost, poraba krepko pod 8 ker ma 6 prestav..

Uporabniški avatar
Shadez
Novinec

Napisal/-a Shadez To avg 10, 2010 3:58 pm

Zelo lepo. Rdeča 5 vratni ful paše :) Kaj bo pa pod pokrovom?

Uporabniški avatar
B|ind
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a B|ind To avg 10, 2010 4:42 pm

Jaz bi izbral modrega. :)
Res so lepi tej GT line megani, samo tej motorji :roll: 2.0 TCE bi bil super motor za tak avto ali pa vsaj 1.4 TCE.

Uporabniški avatar
simply
Mojster foruma

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a simply To avg 10, 2010 6:35 pm

Ksenon-na najverjetneje ne bo? Ali se motim?

flajer
Nov uporabnik

Napisal/-a flajer To avg 10, 2010 7:36 pm

B|ind je napisal/-a:Jaz bi izbral modrega. :)
Res so lepi tej GT line megani, samo tej motorji :roll: 2.0 TCE bi bil super motor za tak avto ali pa vsaj 1.4 TCE.

Kaj se je sploh zgodilo s temi motorji? V ponudbi jih namreč (vsaj pri nas) nimajo več...

Uporabniški avatar
B|ind
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a B|ind To avg 10, 2010 7:52 pm

flajer je napisal/-a:
B|ind je napisal/-a:Jaz bi izbral modrega. :)

Kaj se je sploh zgodilo s temi motorji? V ponudbi jih namreč (vsaj pri nas) nimajo več...

Nevem.
To tudi mene zanima.. !
Saj smo že debatirali na to temo pa nismo prišli do zaključka. Škoda res.. ker tale 110konjski je bolj kot ne prešvoh. Turbo 250konjev pa je za marsikoga prehudo.. vmes pa nažalost nič :?

jozeG
Nov uporabnik

Napisal/-a jozeG To avg 10, 2010 8:36 pm

Rdeča ni taka kot si jo ti dal zgoraj, pa sej si ga verjetno videl v zivo. Js mam mojga zdele mal mn k dva mesca in sm zlo zadovoln z njim. Mogoce sem malo razocaran nad masino, ce bi mel moznost bi raj 1.4 TCE vzel, ker tale 1.6 ni kej prevec varcna (zadnje 3 tedne, bolj mal avtoceste in ima povp. 8,5) pa tut potegne sele pol po cca. 2700 obr. Drgac pa tko k je ze Shadez reku, zici so svetovni, podvozje je dost boljse napram navadnemu in pa stevci so normalni, kar me je ful motil pr navadnem, ker nism mogu na hitr unga digitalnga stevca odcitat.

Pa brez problemov z avtom in srecno voznjo ;)

Marcos
Novinec

Napisal/-a Marcos Sr avg 11, 2010 7:13 am

Aleksander je napisal/-a:Čakalna doba pa je 2 meseca iz prve roke. ;)

To je zelo hitro, jaz cakam na cliota GT (modra malteško) že 3 mesece in cca 1 mesec še preostane. :)

Marcos
Novinec

Napisal/-a Marcos Sr avg 11, 2010 7:37 am

Na začetku še ni blo tak. Kaže, da se bo zadnji mesec bolj vlekel. Od maja do septembra je kr dolga :roll: Tam okol 15.9 bi znalo bit kaj. Vmes že malo browsam po nemških forumih, da dobim kakšno idejo za naprej :)

Marcos
Novinec

Napisal/-a Marcos Sr avg 11, 2010 8:13 am

Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov