Glede na to da imam tudi sam na poti tegale Megana(sicer coupe varjanto

) moram rečt, da z gtline paketom pridobi veliko na legi in se res dobro drži ceste, saj je dodano športno podvozje ki je kar konkretno nižje od navadnega, ni pa preveč - vsaj pri 5 vratnem ne toliko, da bi pa sedaj bil neudoben - super razmerje med udobjem in lego in s tem posledično odzivnosti Prav tako sedeži so vsaj meni v gtlinu fenomenalni, ker imajo tist bočni oprijem in res dobro sediš v njih, testnega sem kar precej prevozil in na daljših relacijah nisem bil niti malo utrujen od sedenja. Dynamique oz.potem GTline paket na avtu pusti svoj pečat (to je bilo pri meni tudi eden glavnih stvari, da sem se odločil zanj) pač avto je dejansko veliko lepši z vsemi dodatki.., kar se tiče tega motorja je na žalost edini bencinski, ki pa ni nič posebnega tako kar se preformans tiče, kot tudi porabe. Pri preformansah je pač v nižjih obrazih bolj 'zaprt' zaradi tega ekološkega sranja in kasneje začne vlečt, ima pa 6 prestav kar pride zelo fajn za daljše razdalje. Je pa ta motor daleč od šparovnega, če ti to pač kaj posebne ovire predstavlja. meni je testni kazal porabo okoli 8-9l minimalne, odvisno od načina vožnje. Pri barvi je pa tako, če si pripravljen dati 650€ za barvo, potem definitivno modra ali oranžna! Če ne pa nočeš, imaš tisto bazično belo, ki mislim da celo ni doplačila in pa še črno perla mislim da, ki pa je 450€ doplačila tako nekje.
Priporočam kakšno testno vožnjo, da malo vidite kako izgleda vse skupaj.
Lp
EDIT: Imam tudi neko komercialno brošuro o GT-line paketu v .pdf obliki, tako da če rabiš kakšno dodatno motivacijo pri nakupu mi sporoči na PM pa ti pošljem

Patience is something you admire in the driver behind you and scorn in the one ahead.