ravno delam izpit za avto, enkrat sem že pogrnil, ampak mi je inštruktor rekel, da če bi bil on v komisiji, da bi naredil, ker sem peljal najbolje kot v vseh urah do sedaj brez napak, ampak ne moreš pomagat če ima komisija slab dan.
In imam sedaj namen kupit en avto, budget avta nekje do 3000€, polovico je moj,polovico pa od staršev. Nujno pri avtu mi so mi tiste najbolj osnovne stvari dandanes: ABS, (avtomatska) klima, vsaj 2x Airbag, servo volan ter centralno zaklepanje.
Trenutno sem peljal Polo 1.2 Diesel v avtošoli. Lahko rečem, da je to premajhen avto zame, sicer res nebi imel kakšnega karavana ampak neko srednjo mero.
Naša mati mi pravi naj kupim Audi, tudi sam sem sicer fan Audi, vendar so do 3000€ le kaki starejši A4 10-15let in 200tkm ali več. Načeloma pa sem dovzeten za kar veliko avtov. Edino kar mi na misel ne pade so pa kaki clio ali pa golf/polo, pežo 206, ker so mi enostavno premajhni, poleg tega bi pa rad nekaj kar mi je vsaj ok na pogled

Mogoče sem še izpustil koliko kilometrov bi delal, na leto težko rečem, imam pa do Ljubljane 25km tako, da vsaka vožnja do tja in nazaj napelje 50km in se zna nabrati. Poleg tega pa bi se z njim peljal do hrvaške obale-istra in nazaj brez problemov

Tako, da če ima kdo kakršen koli predlog o avtu, na dan z besedo.
Hvala za odgovore