ban je napisal/-a:mevden je napisal/-a:za tak denar dobiš že fiata bravota, 3 leta starega. pusti tista j***a 2000 letnik.
Ja, če ga hočeš non stop šraufat pol si kup fiata, če se hočeš pa peljat si kup pa vagna.
ban je napisal/-a:mevden je napisal/-a:za tak denar dobiš že fiata bravota, 3 leta starega. pusti tista j***a 2000 letnik.
Ja, če ga hočeš non stop šraufat pol si kup fiata, če se hočeš pa peljat si kup pa vagna.
denis,mag. je napisal/-a:ban je napisal/-a:mevden je napisal/-a:za tak denar dobiš že fiata bravota, 3 leta starega. pusti tista j***a 2000 letnik.
tle se pa vidi, da nimaš v glavi toliko kot kura.
JTD motorji, ki jih izdeluje fiat group veš v katerih znamkah so vse in so eni najbolj priznanih dizelskih agregatov na trgu.
Če pa hočeš non stop šraufat pa si kupi vw group ( tdi) in boš več doma kot na cesti.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov