Sasqa je napisal/-a:Pozdravljeni
Vozila žal ne poznam. Sem pa pred kratkim spraševal tukaj na forumu o 2.5TDI motorjih (180KM), kjer me je večina uporabnikov foruma odvrnila od nakupa tega motorja. Tudi moj mehanik mi je zagotovil, da so imeli 150KM modeli probleme z odmičnimi gredmi (premalo podmazovanje pri nižjih obratih), kar je posledično pripeljalo do zamenjave in velikega stroška.
http://www.avtomobilizem.com/forum/viewtopic.php?p=1342700&sid=978a0af4ca9375c477782ec196349316
Jaz se potem nisem odločil za nakup. Upam, da vam je kaj pomagalo.
Lp
Saša
adis je napisal/-a:maliBobi je napisal/-a:2.5 TDI motorjev se ne kupuje. Imaš namenske forume o znamkah, tam se informiraj.
Aja, avto zgleda naravnost fantastično, na slikah.
?
2.5tdi z 150 hp je bil problematičen.
2.5 tdi z 164 oz. 180 hp pa ni bil problem.
Patrik_A3 je napisal/-a:_B3yBo_ je napisal/-a:jst bi pogledal v drugi luci. tako velik-tezek avto in pa samo 150 konjov.
ta avto rabi veliko vec kot 200 konjov.
ja valda. za cestne dirkače še drugič dopiši. za normalnega voznika je dovolj.
Patrik_A3 je napisal/-a:_B3yBo_ je napisal/-a:jst bi pogledal v drugi luci. tako velik-tezek avto in pa samo 150 konjov.
ta avto rabi veliko vec kot 200 konjov.
ja valda. za cestne dirkače še drugič dopiši. za normalnega voznika je dovolj.
Sasqa je napisal/-a:Tudi moj mehanik mi je zagotovil, da so imeli 150KM modeli probleme z odmičnimi gredmi (premalo podmazovanje pri nižjih obratih), kar je posledično pripeljalo do zamenjave in velikega stroška.
maliBobi je napisal/-a:@adis
Meni je to razlagal mehanik, ki je, do ušes zaljubljen v VAG vozila. Ne vidim
smisla, da bi se mi zlagal in, da mu ne bi jaz verjel.
Kdo pa kupi dizla za norenje? Večina jih gleda na porabo in stroške goriva torej tista
izjava o visokih obratih je tak tak. Po drugi strani pa je tu nabavna cena, ki je enaka G4
enakega letnika(ni čisto res, vendar blizu)
Off:
Kar se pa začetnih 2.0 TDI-jev tiče te pa popolnoma razumem, jaz bi na tvojem mestu ravnal enako.
astragsi je napisal/-a:hvala vsem za info si premislil Bmw e39 ostane pri hisi
maliBobi je napisal/-a:Kdo pa kupi dizla za norenje? Večina jih gleda na porabo in stroške goriva torej tista
izjava o visokih obratih je tak tak.
hvala vsem za info si premislil Bmw e39 ostane pri hisi
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov