Patrik_A3 je napisal/-a:1.6 motorja se izogni, žre bencin hitreje kot tankaš in za to porabo ne gre nikamor. raje 1.7 dizel kot tale požrešen 1.6 bencinar.
Dekinio je napisal/-a:Tega 1.4 turbo motor pa sem vozil testno novo merivo...avto lepo potegne, vendar sem mel občutek da mu pol malo zmanjka moči...
Kak so pa kaj porabe?
Dekinio je napisal/-a:Saj se da diesel motorje chipnit in posledično pridobiš konje....?
Kolko berem malo na drugih forumih bi naj iphone deloval bp...pač za taki denar more vse delat. Iščem samo najboljšo ponudbo...malo me mantra, da je za 2-3 mesece za čakat z tole opremo saj ga nikjer nimajo na zalogi. Pa še barvo je treba zbrat...
Vsaka izkušnja z tem avtom mi prav pride...tu glede opreme.
Senzori pa so očitno za doplačat in ni v sklopu cosmo opreme.
Kak je kaj poraba???
Dekinio je napisal/-a:Pa kolk dejansko žre tale motor 1.7 diesel....kolega je kupil novega pa mu sedaj žere okoli 6,2 l/100km....kar se mi sploh ne zdi tako malo.
speedfreak je napisal/-a:Dekinio je napisal/-a:Pa kolk dejansko žre tale motor 1.7 diesel....kolega je kupil novega pa mu sedaj žere okoli 6,2 l/100km....kar se mi sploh ne zdi tako malo.
Kolk pa naj zre 1500 kg težek avto? 2 litra mogoče?
Dekinio je napisal/-a:speedfreak je napisal/-a:Dekinio je napisal/-a:Pa kolk dejansko žre tale motor 1.7 diesel....kolega je kupil novega pa mu sedaj žere okoli 6,2 l/100km....kar se mi sploh ne zdi tako malo.
1. Po oplovi oceni in testih bi naj ta motor žrl 4,6l/100km.
2. Pa dobro...dodal liter pa pridem na 5,6l/100km.
3. Moja sedanja astra bencinc ki ni niti 100kg lažja...še enkrat bencinc...pa žere 6,8-7,0l/100km.
Torej naj plačam 2.000 eur več da mi dejansko avto žere skoraj isto? Jaz osebno ne vidim logike. Seveda me zanimajo izkušnje uporabnikov, ki imajo emenjen avto....
Dekinio je napisal/-a:speedfreak je napisal/-a:Dekinio je napisal/-a:Pa kolk dejansko žre tale motor 1.7 diesel....kolega je kupil novega pa mu sedaj žere okoli 6,2 l/100km....kar se mi sploh ne zdi tako malo.
1. Po oplovi oceni in testih bi naj ta motor žrl 4,6l/100km.
2. Pa dobro...dodal liter pa pridem na 5,6l/100km.
3. Moja sedanja astra bencinc ki ni niti 100kg lažja...še enkrat bencinc...pa žere 6,8-7,0l/100km.
Torej naj plačam 2.000 eur več da mi dejansko avto žere skoraj isto? Jaz osebno ne vidim logike. Seveda me zanimajo izkušnje uporabnikov, ki imajo emenjen avto....
Po forumu brska: Google [Bot], Majestic-12 [Bot] in 8 gostov