Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

miha666
Nov uporabnik

Nissan Primera 2.0 TD

Napisal/-a miha666 Sr sep 08, 2010 11:36 am

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4060369&show=1

A ma kdo mogoče tak avto...zanima me predvsem zanesljivost in poraba, ker je cena kar ugodna oz. v primerjavi z drugimi dieselni kar sem gledal je zelo poceni.
Po vsej verjetnosti ga grem jutri gledat, zato prosim za čimveč nasvetov oz. izkušenj.

Hvala!!!

ghandaed
Stalni uporabnik

Napisal/-a ghandaed Sr sep 08, 2010 12:46 pm

Dobro preglej avto, ker kolikor se spomnem ta prodajalec ne slovi ravno kot največji poštenjak ;)

miha666
Nov uporabnik

Napisal/-a miha666 Sr sep 08, 2010 3:41 pm

ghandaed je napisal/-a:Dobro preglej avto, ker kolikor se spomnem ta prodajalec ne slovi ravno kot največji poštenjak ;)

Hvala! Seveda sem takoj malo pogoogle-al o njem in prebral kar zajeten kup zgodbic. Pa si mislim OK, pa sem ga klical...pri vprašanju, če so km realni se mu mal zatakne pa reče: ja naj bi bli :)

Zdaj pa sploh ne vem, če bom šel gledat ta avto... :) Pa kao vsi računi, ki jih ni... pa servisna, ki pa seveda ni potrjena do konca....

Uporabniški avatar
Malner
Nov uporabnik

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Malner Sr sep 08, 2010 5:07 pm

Imam enak avto. Kupil sem ga s prevoženimi 200.000 kilometri. Povprečno porabo imam okrog 6.7l/100km, vendar motor potrebuje nekaj servisa. Porabo se definitivno da spraviti pod 6l/100km tudi pri dinamični vožnji.

http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=8990

Ko se kupil avto, je bilo potrebn zamenjati zajlo ročne zavore, ker je vanjo prišla voda in se je zataknila. Pločevina je skoraj brez rje. Pospeški niso briljantni, toda avto brez problema doseže 160km/h. Prestave so dokaj kratke, saj ima pri 130km/h motor 2900 rpm. Avtu se pozna tudi to, da so ga sestavili v Angliji, saj mi v notranjosti že nekaj čričkov. Prostora je ogromno in tudi lega na cesti se mi zdi v redu. Šobe in diesel pumpa sta Boscheva.
Slika
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov