boss-tech je napisal/-a:
Skrbi me le poraba, ki se mi zdi da zna biti več kot 8l kot pravi uradna meritev.
Blinder je napisal/-a:Menjalnik je po občutku isti v 1.6 kot v dizlih, razlika so prestavna razmerja.
1.6 je res zelo len, tudi zaradi dolgih prestavnih razmerij. Dizel pa je len le v nižjih obratih, dokler ne zagrabi turbo.
Po tov. podatkih ima cruze malo manj kot 7/100 porabo, medtem ko ima golf 1.6 102 za par deci višjo, golf 1.4 tsi 122 pa za kašne dobre pol litra manj kot cruze...
boss-tech je napisal/-a:Danes sem šel na Chevrolet malo pogledat kako in kaj.
Ta akcijska cena velja, če vzameš leasing, drugače pa je cena višja za 600€ se mi zdi. Ta akcija bo sedaj trajala do 30.9
Se pravi če bi ga vzel na gotovino v času akcije bi me prišel okol 12.200€(s klimo) za base 1.6 113KM, LS oprema pa ne pride dosti dražje(mogoče 100€), saj je tu klima že všteta, pri base pa jo je treba prištet.
Seveda pa sem bil presenečen da sem takoj dobil avto za probo, sicer je bil 2.0 dizel, ampak je sem moral naredit eno turo. In glede na to da nisem preveč zahteven, mi je avto izredno všeč. Od opreme, same vožnje, dizel lepo potegne, tudi tisto blago čez plastiko mi je všeč, saj je manjša možnost kakšnih čričkov, ki se recimo pojavljajo v kiah.
Prtljažnik je velik, moti me le ker so 4 vrata in ne 5.
Tako da sem se odločil da ga bom nabavil v najkrajšem času... mislim pa tudi da bencinar ne bo ravno problem, glede na moj tip vožnje.
Zanima me le še za garancijo? Kakšna je razlika med 3leti ali če vzameš 100.000km? Do kdaj teh 100.000 velja?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov