Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
hribko
Poznavalec foruma

Kraj: koroška

mnenja in izkušnje

Napisal/-a hribko Po okt 04, 2010 7:39 pm

lep pozdrav

vsi ki imate izkušnje z avtohišo CELEIA v celju,prosim da napišete mnenja in izkušnje o njih.
imam pa še eno vprašanje,ali gredo oz ali pašejo jeklena platišča 15 " od opel corse GSI na opel astro BLACK&WHITE ?
pa prosim brez takšnih izjav da ima corsa 4 vijake astra pa 5-ker imata isto št vijakov in isto razmerje,gre se predvsem zaradi velikosti diska in zavorne čeljusti

hvala za odgovore

Mašina
Nov uporabnik

Napisal/-a Mašina Po okt 04, 2010 8:47 pm

Mi smo kupuli Opel Astro H pri njih 2008 leta in so zelo prijazni in tudi za dobro ceno se da zmeniti. Se nam je pa v letu 2009 pokvaril senzor odmične gredi. Avtovleka je pripeljala 1. dan avto na celeio drugi dan pa smo ga že mi peljali domou. Seveda so brez vsakršnega kompliciranja uveljavili popravilo pod garancijo. Zaenkrat brez pripomb. ;)

Uporabniški avatar
hribko
Poznavalec foruma

Kraj: koroška

Napisal/-a hribko To okt 05, 2010 5:30 am

Mašina je napisal/-a:Mi smo kupuli Opel Astro H pri njih 2008 leta in so zelo prijazni in tudi za dobro ceno se da zmeniti. Se nam je pa v letu 2009 pokvaril senzor odmične gredi. Avtovleka je pripeljala 1. dan avto na celeio drugi dan pa smo ga že mi peljali domou. Seveda so brez vsakršnega kompliciranja uveljavili popravilo pod garancijo. Zaenkrat brez pripomb. ;)

saj za zelo dobro ceno sem se že zmenil :)
si mi pa dal koristno informacijo,ker ponavadi je tko da marsikaj oblubjo ko kupuješ avto,ko so pa problemi se pa izogibajo pa kr neke izgovore iščejo

hvala za info
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov