Ravnokar smo se vrnili iz kratkega izleta in sicer smo si ogledali avto iz prejšnjega linka..
Ali je to sploh mogoče...
Razumem da avto ni ščiščen, ampak da ima 20 ptičjih drekov na sebi ob tem pa gume namazane da se svetijo??
Nisem ličar, ampak še slep bi videl razliko med barvo avta in pa prednjim in zadnjim odbijačem. IN sicer avto zbledel, da je hudo medtem pa odbijači zgledajo še včeraj barvani! OK pol pa že...
Notranjost. Kako lahko človek zlomi ročko za držanje na sovoznikovih vratah na 2 dela!!
Medtem ko so kabli napol ven štrleli in ročka privijačena z 6 kniping vijaki

Vrata so se ne / odpirala ...
Na levi strani celo cela ročka ampak privijačena z samo 2 vijakoma.
Volan in sedeži ohranjeni zelo lepo ( edini plus) , tak da sem bil kar presenečen.
Servisne ipd. niti duha niti sluha ( ok dobro kupuje se star avto za mal dnarja ampak vseeno ).
Lučka za airbag gori ( ok verjetno kak konektor, ker je volan in armatura zgledala ok).
Sovoznikov predal zjahan in plastika okoli avtoradia. ( bi še potrpeli )
Gremo na mašino

. Po lastnikovih informacijah bi naj z njim naredil 20 k km in ga prodaja ker se punca ne vozi zaradi otroka...
Zadnji listek servisa in menda edini najden in po njemu sodeč je bil celo opravljen en servis lani poleti na 90 000. Trenutno stanje okoli 160 000.
Aja...pozabil sem da je so še v prtljažnih vratih bili 4 kniping šraufi, ker so ostale luknje pri demontaži spojlerja, ter zlomljen pokrovček za dotakanje goriva. Gor se je držal le, ko je avto zaklenjen....
Overall je bilo prometno dovoljenje pisano na xy kolega ugl brezveze. Nisem vedel ali mu naj rečem da mi še za bencin vrne ali se kar odpeljem...
Kakor je brat odprl prtljažnik sem mu lepo rekel, da saj vem da bi čimprej rad avto ampak sam vidi stanje. Smo se poslovili in sem iz Novih Jaršev krenil dalje.
Ker se mi ni dalo voziti naprej od Jesenic smo raje še šli pogledati drugega bele barve v Frankolovo ( privat ne ona zloglasna trgovina

)
Superca... Pol pohorc srednjih let, govoril je po domače...Sem
že mislil, da neki folirant ne more bit dec.
Avto na pogled cel v eni barvi, super ohranjen za leta in kilometrino. Gume še dobre za eno sezono čeprav so bile letne.
Notranjost solidan, mogoče par prask ko se izstopa od avta, malo bogi sovoznikov predal, in sedež se ni hotel zatikati. Gorela je lučka za airbag, drugače avto ok.
Pogledam listke na mašini in

ne se hecat marija se mi je prikazala...listki na 130 k km, 145, 160, 175 k km trenutno stanje 177 000. Juhej, mu reče mza papirje in ugotovim,da je avto imel do 130 skozi potrjeno servisno pri Veitu, dalje pa pri drugem mehaniku. Celo datum med servisi so mi štimali
Za 2500 eu solidno ohranjen avto z zgodovino, ali to še obstaja v današnji družbi??
Potem pa spet papirji dalje... Avto je od svakinje papirji na xy...Okej me ni motlo tak fejst ker je dec rekel da gre on do nje, naredi prepis na brata še prej preden mu dam denar.
Sem že študiral na 100 evrov are in da se naslednji dan pripeljem z mehanikom in potrdimo.
Seveda smo se morali peljati tudi.. Avto je bil sicer odjavljen, ampak ded vzame ene tablice iz vojga kombija za prevažanje drv, jabolk itd... ter natakne neke celjske tablice na avto.
Ok gremo se peljat, in medtem ko oni men kaže kak vse dela in laufa, se jaz držim za ročko ker so gume cvilile v ovinku..Potem pa pogledam na števec in piše na potovalnem računalniku'' Stop engine Stop engine '' medtem pa sveti ena lepa rumena lučka zraven
In vse mi je padlo v vodo...Lepo smo se odpeljali domov
Vem da ne kupujemo novega avta ampak vseeno, vsakih gar pa tudi ne bi rad kupil.
Smo mogoče prezahtevni??
Ugl iščemo dalje... Pa lep pozdrav
[/img]