pskoda je napisal/-a:Ta avto je bil skor 100% štrihan ni nujno da je bil razbit, lahko je bil sam ruknjen. Drugače pa ga je lastnik skor sigurno teral, drugače ne bi kupil tak avto in ga je lahko tudi razbil. Osebno mislim, da je preveč otenkov na avtu da bi bilo to zaradi 4 leta stare barve, cena je pa. Glede čipa je pri RSR-ju 185km in 390nm.
Slicker je napisal/-a:pskoda je napisal/-a:Ta avto je bil skor 100% štrihan ni nujno da je bil razbit, lahko je bil sam ruknjen. Drugače pa ga je lastnik skor sigurno teral, drugače ne bi kupil tak avto in ga je lahko tudi razbil. Osebno mislim, da je preveč otenkov na avtu da bi bilo to zaradi 4 leta stare barve, cena je pa. Glede čipa je pri RSR-ju 185km in 390nm.
jaz sem dobil iz 130KM ven 179. tako da more it tale cupra z lahkoto do 200KM.
Slicker je napisal/-a:pskoda je napisal/-a:Ta avto je bil skor 100% štrihan ni nujno da je bil razbit, lahko je bil sam ruknjen. Drugače pa ga je lastnik skor sigurno teral, drugače ne bi kupil tak avto in ga je lahko tudi razbil. Osebno mislim, da je preveč otenkov na avtu da bi bilo to zaradi 4 leta stare barve, cena je pa. Glede čipa je pri RSR-ju 185km in 390nm.
jaz sem dobil iz 130KM ven 179. tako da more it tale cupra z lahkoto do 200KM.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov