nimampojma je napisal/-a:Glede na to da sta oba avtomobila podobna, v določenih elementih celo enaka, me zanima vaše mnenje kaj je bolje kupit?
Kia ima prednost z garancijo, kaj pa kvaliteta?
Če delaš okoli 15k km letno, se izplača od teh dveh ponudnikov dizel ali bencinar?
Kakšna je sploh povprečna poraba pri bencinarju 1.6?
Avto rabim za obdobje vsaj 6 let.
Zanimajo me tudi vaše izkušnje z modeloma.
marjan novak je napisal/-a:Zanima me kako se obnaša 9o konjska ceed crdi (prvi modeli). Se pri teži nekaj nad 1400 kg sploh še da varno in tekoče prehitevati na AC?
LP
marjan novak je napisal/-a:Zanima me kako se obnaša 9o konjska ceed crdi (prvi modeli). Se pri teži nekaj nad 1400 kg sploh še da varno in tekoče prehitevati na AC?
LP
Polo78 je napisal/-a:marjan novak je napisal/-a:Zanima me kako se obnaša 9o konjska ceed crdi (prvi modeli). Se pri teži nekaj nad 1400 kg sploh še da varno in tekoče prehitevati na AC?
LP
S tem motorjem je tako, da je pod 2k obratov praktično mrtev, ves uporaben navor se nahaja od 2k do 3k tisoč obratov, nad 3k pa se veselje konča. Mene ni prepričal, sploh pri prehitevanjih zna biti mukotrpno, ker moraš v "odločilnem" trenutku že šaltat navzgor, ker motor nad 3k obrati enostavno preneha vlečt in v določenih situacijah zna biti to tudi nevarno.
Po forumu brska: peterkukec in 12 gostov