domen_ je napisal/-a:Samo dizli so problematični tisti letniki, bencinarji so uredu.
Zodd je napisal/-a:domen_ je napisal/-a:Samo dizli so problematični tisti letniki, bencinarji so uredu.
še dobro da smo imeli benciranja in je bil več na servisih kot doma
nejcdw je napisal/-a:domen_ je napisal/-a:Samo dizli so problematični tisti letniki, bencinarji so uredu.
kokr ker, moj je delu k urca, 2.2 dci 2002
Izjeme se vedno najdejo tako na eni kot na drugi strani, ampak v povprečju so bencinarji neproblematični in dizli problematični.Zodd je napisal/-a:še dobro da smo imeli benciranja in je bil več na servisih kot doma
acx je napisal/-a:@hippo: hvala za odgovor - torej sedeži totalka neudobni/trdi?
BBS je napisal/-a:acx je napisal/-a:@hippo: hvala za odgovor - torej sedeži totalka neudobni/trdi?
To pa skoraj ne morem verjeti. Verjetno je on imel sedeže iz blaga, ki so bili izrabljeni in posedeni, potem razumem.
Ampak Volvovi sedeži so znani po udobnosti in ergonomiji. Sam imam S40 in mi sedež zelo odgovarja. Imam usnje, ki ni tako občutljivo na to posedanje in je zelo udoben, imajo predvsem dober naklon, ne sedi se ravno, ampak je malo nagnjen nazaj in imajo predvsem dolg sedalni del, kar je pomembno.
Kar vprašaj še kakšnega lastnika Volva, boš dobil same dobre komentarje glede sedenja.
Hippo je prvi, ki vidim, da se pritožuje glede sedežev v Volvu.
BBS je napisal/-a:To pa skoraj ne morem verjeti. Verjetno je on imel sedeže iz blaga, ki so bili izrabljeni in posedeni, potem razumem.
Ampak Volvovi sedeži so znani po udobnosti in ergonomiji. Sam imam S40 in mi sedež zelo odgovarja. Imam usnje, ki ni tako občutljivo na to posedanje in je zelo udoben, imajo predvsem dober naklon, ne sedi se ravno, ampak je malo nagnjen nazaj in imajo predvsem dolg sedalni del, kar je pomembno.
Kar vprašaj še kakšnega lastnika Volva, boš dobil same dobre komentarje glede sedenja.
Hippo je prvi, ki vidim, da se pritožuje glede sedežev v Volvu.
hippo je napisal/-a:Moj glas gre A4 ali Passat.
Vzameš si dva mesca časa in v tem času boš ziher našu enga lepga A4 B5 (do l. 2000) ali Passata (do l. 2005).
Bencinarji so neproblematični, najboljši so 1.8T
Najpogostejši rezervni deli niso dragi, servisi običajni.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 27 gostov