hnoda je napisal/-a:Pri nas smo prav takega Forda kupili dva meseca nazaj, ko se je nekje začela ta akcija. Meni je ful v redu za vozit, ker se zelo lepo drži ceste in ima mehak menjalnik, mašina pa ni prav nič podhranjena za udobno prehitevanje ali malo bolj dinamično vožnjo, s čipom bo po aploh predla. Z opremo Ebony dobiš bolj ali manj vse kar rabiš, edino parkirne senzorje bi lahko mogoče imel, ker je rit kar dolga, je pa zato prtljažnik veselje za pogledat in zadnja klop je tudi precej udobna. Bombonček je tudi odličen zvok, ki prihaja iz originalnih zvočnikov, tako da ti tega po mojem ne bo treba nič menjat. Glede na to koliko avta in opreme dobiš in glede na to, da je Focus najvarnejši (ali pa vsaj med top 3) avto v svojem segmentu, je za svojo ceno po mojem kar zmagovita kombinacija. LP
papi-chulo je napisal/-a:Evo bil na Fordu, tam pravijo da ne pride noben nov motor ven in da nov fokus pride drugo leto sponladi ven
je pa res qul ponudba za 15.300 dobim: motor 1.6tdci 109km, 5 vrat, 2 podrocno klimo, tempomat, sredinsko kozolo, sportno podvozje, servo, crne sipe, alu feltne 16 col, park senzorje, esp, pobarvan zadnji spojler, el. sipe, daljinsko centralno zaklepanje.
edino kovinsko barvo je treba doplacat 400 eurov
grizli je napisal/-a:papi-chulo je napisal/-a:Evo bil na Fordu, tam pravijo da ne pride noben nov motor ven in da nov fokus pride drugo leto sponladi ven
je pa res qul ponudba za 15.300 dobim: motor 1.6tdci 109km, 5 vrat, 2 podrocno klimo, tempomat, sredinsko kozolo, sportno podvozje, servo, crne sipe, alu feltne 16 col, park senzorje, esp, pobarvan zadnji spojler, el. sipe, daljinsko centralno zaklepanje.
edino kovinsko barvo je treba doplacat 400 eurov
Ugodno, ni kaj. Če se pa odločiš za trend oz. ebony varianto je pa še za okoli jurja cenejši, ob tem pa je oprema praktično enaka, edino športnega podvozja pa pobarvanega spojlerja mislim da nima.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov