Čez nekaj mesecev pa dobimo še dva(jep dvojčki), poleg praktičnega problema širine sedežne klopi, saj so vsi otroci še majhni, oziroma dojenčki(torej obvezni avtosedeži, jajčke, jahači itd.) je tu še problem prtljažnega prostora (voziček za dvojčke in ostala krama).
Sam sem razmišljal v smeri velikih enoprostorcev z drsnimi vrati in 3 vrstami sedežev(2+3+2) Peugeot 807, C8, Mazda MPV itd. Pri mazdi me skrbi varnost, ker se na crash testih ni preveč dobro izkazala, pri otrocih pa je to na prvem mestu.
Kar nekaj ljudi mi je namesto omenjenih enoprostorcev svetovalo kombije(van), kot so Renault Traffic, Hyunday H-1, Peugeot Expert itd.
Vozilo mora obvezno imeti drsna vrata in pa še dovolj ptljažnega prostora, poleg treh sedežnih vrst. Faktor varnosti je zelo pomemben, predvsem v potniškem delu, ker bodo tam seveda otroci.
Gledam seveda rabljena vozila zaradi omejenih sredstev, pri novem je vračilo DMV edino prednost katero trenutno vidim(ali pa se tu motim?)
Vesel bom vsakega komentarja oziroma izkušenj, če je kdo imel podobne

Dobro da je Shadez opozoril na pomembno "malenkost", dosti čez 15k € ne bi rad šel,
bi pa če bi bilo vračilo DMV dovolj veliko in pa seveda nov avto in samo nekaj jurjev nad to mejo, še sprejemljivo tja do 20-22k