fantom je napisal/-a:renaulta ti odsvetujem, tudi passata z 2.5 tdi motorjem (zelo problematičen motor v kombinaciji z tiptronicom enostavno katastrofa, pa tudi poraba je dokaj visoka 9-10l). moje mišljenje je na strani audija čeprav je v primerjavi z subijem v ozadju. ampak ker si za diesele ti priporočam audi a4 1.9 tdi quattro. neboš falil
mropc je napisal/-a:kako lahko zravn passata štuliš tega megana? ko boš delal pa servis te bo pa še nekaj časa denarnca bolela k boš pou plače dau za popravilo. francozi so znani po tem da imajo NAJDRAŽJE rezervne dele. tako da raj vw-audi 2 let starejši kot pa francozi ki imajo kakovost na podnu.
fantom je napisal/-a:renaulta sm odsvetoval ravno zaradi motorja.znanec dela na njihovem servisu in ima podobno mišljenje o 1.5dci kot jaz o 2.5 tdi oz. 2.0 tdi ki jih gledam skoraj vsak dan
pugi405 je napisal/-a:mropc je napisal/-a:kako lahko zravn passata štuliš tega megana? ko boš delal pa servis te bo pa še nekaj časa denarnca bolela k boš pou plače dau za popravilo. francozi so znani po tem da imajo NAJDRAŽJE rezervne dele. tako da raj vw-audi 2 let starejši kot pa francozi ki imajo kakovost na podnu.
mropc.... Maš konkretne dokaze, da so za "francoze" najdražji deli? Si že videl cene za VW nadomestne dele? To, da so mi na pooblaščenem ponudili veliki servis za 400 EUR (2.0 HDI) in za Polo 9N (1.9 SDI) 775 EUR... ti to kaj pove? Baba čula baba rekla?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 18 gostov