Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

leroyas
Nov uporabnik

nakup avtomobila pri jap centru Grosuplje

Napisal/-a leroyas So okt 16, 2010 9:47 am

Ker kupujem prvič nov avtomobil pri nepooblaščenem prodajalcu me zanima na kaj moram biti pozoren. Ma so me vsi začeli strašit.. Nikjer nisem našel nič slabega o Jap centru, a ima kdo kakšne izkušnje pri nakupu vozila v tem centru? Vsi so prijazni, se mi zdi da imajo vse tipi topi..

So mi rekli v moji okolici češ, če je taka nizka cena te sigurno ni plačan nek davek v verigi..pa da me bodo poli terjali dacarji če to ni tako. Pa saj garancija in vse to velja tudi če kupiš pri nepooblaščenem... Kak se naj jaz prepričam da so vse dajatve plačane? Vsaka informacija je dobrodošla, pa tudi če je direkt iz Jap centra :)...Če bo vse ok bom šel še po drugi avtomobil, če bo le denarja dovolj.
Zadnjič spremenil leroyas, dne So okt 16, 2010 10:32 am, skupaj popravljeno 3 krat.

Uporabniški avatar
GorazdO
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a GorazdO So okt 16, 2010 9:56 am

Verjetno ti lahko pokaže kakšno potrdilo o plačanih davkih;
Jaz sem pri njih (v LJ) delal samo prepis 1x,... prijazno, hitro,.. poceni. Kaj več ti pa ne znam povedat.
Power is nothing without Control; so Think, Feel, Drive...

leroyas
Nov uporabnik

Napisal/-a leroyas Po okt 18, 2010 6:13 pm

Pravkar sem se vrnil iz Grosuplja in ostal skoraj brez besed... sami superlativi, profesinalen odnos, prijaznost... bom jaz lepo šel k njim tudi po naslednji avto.

Uporabniški avatar
ManIAK
Poznavalec foruma

Napisal/-a ManIAK To okt 19, 2010 5:30 am

Reklama?

M
Stalni uporabnik

Napisal/-a M To okt 19, 2010 7:07 am

A navaden feedback pa ne more bit pozitiven? :roll:
Never argue with an id*ot. He would just drag you down to his level and beat you with experience.

Uporabniški avatar
fare
Poznavalec foruma

Napisal/-a fare To okt 19, 2010 8:03 am

leroyas je napisal/-a:Pravkar sem se vrnil iz Grosuplja in ostal skoraj brez besed... sami superlativi, profesinalen odnos, prijaznost... bom jaz lepo šel k njim tudi po naslednji avto.
No pa povej malo več k mene tudi zanima kako so kaj pa še avti se mi zdijo ok(no po slikah/podatkih sodeč)!lp.

Bucko99
Stalni uporabnik

Kraj: Around Ljubljana

Napisal/-a Bucko99 To okt 19, 2010 10:15 am

leroyas je napisal/-a:... sami superlativi, profesinalen odnos, prijaznost...

Top shop ? :)

Uporabniški avatar
vepar
Poznavalec foruma

Kraj: nou mejst

Napisal/-a vepar To okt 19, 2010 1:43 pm

zgleda da se lahko samo šinfa prodajalce pri nas. pohvalit nesmeš nobenega...

Uporabniški avatar
tristan01
Poznavalec foruma

Kraj: Štajerska

Napisal/-a tristan01 To okt 19, 2010 6:54 pm

vepar je napisal/-a:zgleda da se lahko samo šinfa prodajalce pri nas. pohvalit nesmeš nobenega...

Ni stvar v tem da je treba le grajat. Se pa človek upravičeno vpraša o kredibilnosti avtorja te teme, ki najprej sprašuje po določenem prodajalcu, naslednji dan pa tam kupi oh in sploh vrhunski avtomobil. Pri vsem tem pa objavi na tem forumu le 4 komentarje. Pa še tista dva komentarja v tej temi ne premoreta več kot stavek in dva - takih poskusov razne samopromocije smo doživeli že nekaj in zato je skepsa čisto na mestu.

Osebno pa dokler avtor te teme ne bo povedal kaj je tam kupil in/ali kaj ga je prepričalo o profesionalnosti prodajalca ne bo imel posebne kredibilnosti. Mislim da ni preveč pričakovati da svoje navedbe podpre s kakšnim argumentom.

Obenem pa pozivam tudi moderatroje na forumu da ravnajo kot v večini takšnih primerov - da pošljejo v banovce temo in avtorja teme.

LP Tristan01
Iskalec resnice in modrosti. Lahko si videl svojo prihodnost. Ostali so te dojemali kot idealista, ki jim sveti pot do lepše prihodnosti.
Naloga, ki si jo prinesel iz prejšnjega življenje:
Dovršitev tvoje naloge s pomočjo starejšim in otrokom. V prejšnje življenje si prišel z namenom pomagati ubogim in nemočnim.
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 18 gostov