nejko307 je napisal/-a:...vozila od slovenskih prodajalcev pozabi (za 10 -12 t e...) vsi italjanski uvoženi, prevrteni kilometri, neznana zgodovina...
..motorji naj bi bili dorbi sploh 1.9.. jih pa zafrkava elektronika...končniki in roke se pa pri alfah šteje kot potrošni material...
lp
. Mi je nedolgo nazaj pravil lastnik 159-ke, ki je prej vozil Alfo 147 GTA s kompresorjem (cca 370 konjev) in športnim podvozjem, da se 159-ka pelje po ovinkih opazno bolje (in to na standardnem podovzju in 18 colah).
- Koda: Izberi vse
Limuzina vs. hothatch. oops
mp_63 je napisal/-a:Glede na vse prebrano na raznih forumih in slišamo, bom očitno moral kupiti Passata![]()
branee je napisal/-a:lizard, mogoce ti tabelo gledas od spodaj navzgor? Prosim govori o avtu, ki ga mas v garazi ali si ga imel. Do sedaj sem si lastil med temi bolj sportnimi 350z,m3 sedaj m5 in ti lahko povem da alfa ni niti na istem planetu kot zadnje 2. Kaj sele da bi bila hitrejsa in celo boljsa
BMW M3 Saloon 1.25.3
Alfa 3.7 GTA Autodelta 1.30.0
Alfa 147 GTA 1.35.6
branee je napisal/-a:zadnji model 3.7 GTA je prisel vn mislim da leta 2007 ali celo 08 torej sklepam da govoris o tem zadnjem modelu avtomobila in za primerjavo sem mu dal isti letnik m3. Na podrocje razgledanosti pa se nebom spuscal ker je udarec pod pas jest sem pa clovek z nekimi moralnimi standardi.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov