Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
AVX
Poznavalec foruma

Kraj: V Avtu

Proton 300:313

Napisal/-a AVX To okt 19, 2010 10:23 am

Dejte mi kaj več povedat o teh avtih, kerj ih enostavno ne poznam, rabim pa zdele avto res za prvo silo zaradi faksa in potem službe med tednom. Kakšne porabe kej imajo itd.
Ford Mondeo ST TDCI,... soon on show =)

Uporabniški avatar
croma_man
Mojster foruma

Kraj: Celje

Napisal/-a croma_man To okt 19, 2010 11:17 am

kupi si avto ki je vzdržljiv, poceni za vzdrževanje in imaš povsod rezervne dele.

moj nasvet če hočeš poceni čez pridit.
the brand with the three stripes :)

Uporabniški avatar
Matey_
Uporabnik

Kraj: Postojna

Napisal/-a Matey_ To okt 19, 2010 11:27 am

No moj nasvet iz lastnih izkušenj.
Par let nazaj smo tudi mi kupovali avto za ''male pare'' glih tolk da smo nekaj imeli za prevoz (pač denar je bil namenjen gradnji hiše).
Za takratnih 120.000 SIT smo kupili fiat tempro z 1.6 motorjem.
Avto smo imeli v lasti cca. 3 leta, uspešno nas je 2x pripeljal v Šibenik in nazaj brez kakršnih koli problemov, drugače je bil pa to ''zidarski'' avto, kar pomeni da smo z njim zlo grdo ravnali ... v njem in na njem se je prevažalo vse mogoče od cementa do lesa pa še kej se najde. Vglavnem robusten avto.
Ker prejšni lastnik ni zamenjal zobatega jermena, ko bi ga moral se je le ta vtrgal in posledice vemo kake sledijo. Za 50€ smo kupili cel rabljen motor na odpadu in sami uredili zadevo, zamenjali glavo motorja, brez brušenja ... malo več tesnila okoli in motor je naprej delal BP ... moj point je, da je to zlo robusten avto za katerega rezervnih delov ne manjka pa tudi dragi niso.

Evo jo za 300€ http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4143019&show=1

LP
Matej
Getting so drunk, the paramedics find blood in your alcohol stream. :D

''... the last time I had this much fun, some furniture got broken ...'' by J. Clarkson

Dawid1
Novinec

Kraj: Štajerska

Napisal/-a Dawid1 To okt 19, 2010 11:38 am

Vsekakor za mali denar kupi kakega fiata, renoja, ker je delov kolko hočeš in so poceni (rabljeni).

Bravo, punto, clio....?

lp D

Uporabniški avatar
Speedfighter
Uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a Speedfighter To okt 19, 2010 11:44 am

Vozil sem ga slabih 5 let in zamenjal zgolj zaradi potrebe po karavanu - sicer je bil meni super avto, zanesljiv, poraba okoli 7 litrov, do 100km/h kar poskočen, naprej se pač pozna da je le 1.3 motor. Je pa to praktično Mitsubishi (Colt), vključno z motorjem in ostalimi vitalnimi deli. Če te še kaj zanima, kar vprašaj.

Uporabniški avatar
AVX
Poznavalec foruma

Kraj: V Avtu

Napisal/-a AVX Sr okt 20, 2010 10:09 am

Ne sej zdj sm tk začeu razmišljat. Zakaj bi zdj kupu en avto za male denare, potem bom dau pa za zavarovanje 2x vrednost avtomobila. Ne smiselno. Že tak pri cliotu evo sm že tk dau za zavarovanje 600 € avto pa vreden. eh brezveze komentirat to logiko zavarovanja, ker itq vsak ve kak je.

Bom še počaku malo pa našparu za nekaj večjega, z malo več opreme. pa bo.
Ford Mondeo ST TDCI,... soon on show =)
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 18 gostov