simply je napisal/-a:Testno vozilo - a moraš ravno to Alteo vzeti?
aklan86 je napisal/-a:simply je napisal/-a:Testno vozilo - a moraš ravno to Alteo vzeti?
Kakšni so pa kaj popusti pri seatu? Se da dobiti cca. 1500-2000€?
Glede popustov pri Seatih iz mojih izkušenj v pogajanjih maximalno 1.000 € pri ceni avtomobila nad 22.000€
Seveda je prešvoh, sploh po avtocesti kjer moreš mašino bolj preganjat sploh v klanec in v končni fazi bo poraba nekje ista
grizli je napisal/-a:pskoda, ti mal tole na pamet nakladaš, ane?dvomim, da si se že kdaj dejansko tudi vozil s tem motorjem, mislim da gre tule očitno za debato bolj na akademskem nivoju
pskoda je napisal/-a:grizli je napisal/-a:pskoda, ti mal tole na pamet nakladaš, ane?dvomim, da si se že kdaj dejansko tudi vozil s tem motorjem, mislim da gre tule očitno za debato bolj na akademskem nivoju
Na srečo sem vozil polota 1.2TSI in ker sem navajen na 200km, se mi zdi da moreš vzet dopust da kam prideš. Tolko hudo res ni, samo za alteo je pa res švoh, mene ne bi nikol prepričal z 1.2, sigurno bi vzel min 1.4
speedfreak je napisal/-a:pskoda je napisal/-a:grizli je napisal/-a:pskoda, ti mal tole na pamet nakladaš, ane?dvomim, da si se že kdaj dejansko tudi vozil s tem motorjem, mislim da gre tule očitno za debato bolj na akademskem nivoju
Na srečo sem vozil polota 1.2TSI in ker sem navajen na 200km, se mi zdi da moreš vzet dopust da kam prideš. Tolko hudo res ni, samo za alteo je pa res švoh, mene ne bi nikol prepričal z 1.2, sigurno bi vzel min 1.4
Ja v primerjavi z OPC se ti res zdi da rabiš koledar namesto štoparice pri pospeševanju, samo pozabljaš da večina folka vozi 110 po AC in 70 izven nje, za to pa bi skor da že pedali zadoščali
pskoda je napisal/-a:speedfreak je napisal/-a:pskoda je napisal/-a:grizli je napisal/-a:pskoda, ti mal tole na pamet nakladaš, ane?dvomim, da si se že kdaj dejansko tudi vozil s tem motorjem, mislim da gre tule očitno za debato bolj na akademskem nivoju
Ja v primerjavi z OPC se ti res zdi da rabiš koledar namesto štoparice pri pospeševanju, samo pozabljaš da večina folka vozi 110 po AC in 70 izven nje, za to pa bi skor da že pedali zadoščali
![]()
![]()
ti pa si za hece, koledar ta je huda
![]()
pskoda je napisal/-a:Na srečo sem vozil polota 1.2TSI in ker sem navajen na 200km, se mi zdi da moreš vzet dopust da kam prideš. Tolko hudo res ni, samo za alteo je pa res švoh, mene ne bi nikol prepričal z 1.2, sigurno bi vzel min 1.4
Na tem forumu je kar nekaj debat o čipanju 1.2TSI, sam mi ni jasno zakaj če je tako poskočen motor oz avto?!
speedfreak je napisal/-a:pskoda je napisal/-a:speedfreak je napisal/-a:pskoda je napisal/-a:grizli je napisal/-a:pskoda, ti mal tole na pamet nakladaš, ane?dvomim, da si se že kdaj dejansko tudi vozil s tem motorjem, mislim da gre tule očitno za debato bolj na akademskem nivoju
![]()
![]()
ti pa si za hece, koledar ta je huda
![]()
js sm čist resn![]()
![]()
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 11 gostov