Drocky je napisal/-a:2.5dti je ivecotov motor. Nasplošno je master vzdržljivejši in večji v tovornem prostoru od fiat/psa trojčkov
Nevem kaj misliš ti ampak 2.5 je obstajal samo diesel, če se jast ne motim. To govorim za renault. Obstajal je 2.8 dti in 2.5 dci ( novejši ). Je pa prvi obstajal v različici 85kw in drugi v različici z 74, 88 in 110 kw- ti. Govorti o vzdržljivosti je zame popolna nesmisel, ker vsak bo trdil svoje ampak sem pa 100%, da master ni bolj vzdržljiv od ducatota in kompanije. Vsaj o med leti 2000 in 2006. Kaj pa bo z novimi pa bo čas pokazal. Trojica( fiat, citroen in peugeot ) je z lansiranjem novih modelov brcnila v popolno temo kar se tiče kakovosti in ostalih stvari. Mislim, da slabših kombijev še niso naredili in kvaliteta na račun šparanja zelo trpi in še bol bo v prihodnosti. Da o zmešnjavi z posojanjem motorjem in menjalnikov sploh ne govorim.
Kar se tiče motorjev sem 99.99%, da v masterju ( 2.5 dci) niso ivecotovi ampak renaultovi. Pa tudi, da se do prihoda novega ( 2010 ), master ni mogel kosati v prostornosti tovornega prostora.
lp
p.s. Kar se tiče kvalitete in ostalih stvari v drugem delu mojega posta govorim iz lastnih izkušenj.