Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
branee
Uporabnik

Menjava avtomobila

Napisal/-a branee To nov 09, 2010 12:27 pm

Pozdrav,

Ja spet menjava.. Po kalvariji s pezojem 307 sw ki ga ima v lasti punca in ga obcasno vozim tudi jaz sva se odlocila da te nesposobnosti ne bova vec trpela in sva ga prodala. Nov avto s toliko problemi kot jih nisem imel s svojimi vsemi avtomobili skupaj vsa ta leta od opravljenega izpita dalje..

Zanima jo predvsem nissan juke ker ji je "cute".. (ja vem, boli glava). Gledam pa izkljucno 1.6 turbo motor s 192 konji. (porabo mi prosim ne razlagat ker je enostavno ni pomembna).

Zanima me ce ga kdo ze ima ali pa pozna koga s tem avtomobilom? Sicer sem se tudi dogovoril da bom imel testno voznjo v kranju pri dolocenem podjetju ki se ukvarja s prodajo nissanov(imena nisem omenil da nebi delal reklame).

Jest sem z nissanom imel same dobre izkusnje, je pa res da je bil tisto povsem drug razred..

Torej kar koli veste oz sta izkusili bi rad vedel, pa precej hitro ker bo verjetno avto kupljen v roku tedna dni, ce bo vse z avtom stimal
Minds are like parachutes. They only function when they are open.

FLINK
Uporabnik

Kraj: Novo mesto

Re: Menjava avtomobila

Napisal/-a FLINK To nov 09, 2010 12:44 pm

Kaksne informacije iz prve roke bos tezko dobil-se posebej s tem motorjem, saj je avto pri nas prakticno nov.
Je pa nissan zanesljiv, to sigurno. In res mi je ful poseben tudi novi Juke...! Res pa je, da z opremo in s tem motorjem ne bo poceni... :) ampak ce se je zenska odlocila, je ne prepricuj v drugo :lol: :lol:
:)

Uporabniški avatar
branee
Uporabnik

Napisal/-a branee To nov 09, 2010 1:11 pm

ona bi dizla, ampak jest nemorem z dizli in ker ga bom dostikrat vozil bi rad imel nekaj konjickov pod pedalko za gas ker sem vajen tega :)
Minds are like parachutes. They only function when they are open.

FLINK
Uporabnik

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a FLINK To nov 09, 2010 1:20 pm

branee je napisal/-a:ona bi dizla, ampak jest nemorem z dizli in ker ga bom dostikrat vozil bi rad imel nekaj konjickov pod pedalko za gas ker sem vajen tega :)

Zna bit tole kr poskocna zadeva :) se posebej, ce bencin ni problem. Ti ji ugodi zeljo in vzamu Juka, sebi pa privosci masino :lol:

btw, ce bos tole masino testiral napisi, kako se obnese.
:)

Uporabniški avatar
BBS
Uporabnik

Kraj: Kočevje

Napisal/-a BBS To nov 09, 2010 1:39 pm

Je nekaj posebnega ta Juke. Ni preveč lep, ko pa koga vprašaš, bi ga pa takoj imel :D

Samo upam, da se ne bosta odločila za rdečo notranjost, kot je tukaj. Se mi zdi, da izgleda bolj poceni zaradi tega:

Slika

Drugače je pa tako ali tako vajina odločitev, upam da bosta dobro izbrala.
Izkušenj pomoje še ni dosti, ker je nov avto, so pa testi in reviews:

http://www.whatcar.com/car-reviews/niss ... ry/25958-5

http://www.honestjohn.co.uk/carbycar/nissan/juke-2010/

Uporabniški avatar
MBtouran
Uporabnik

Napisal/-a MBtouran To nov 09, 2010 1:46 pm

Meni osebno zadeva ni preveč všeč. preveč plastičen že od zunaj itd. itd. Mene ne prepriča
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov