Zanima me, če se komu sanja ali dajo kašen popust na astro H.
Zdej na avto.netu je nova za 12€. Naprimer da prideš janarja in kupiš lanski letnik

Je že kdo mogoče bil v taki situaciji, in koliko popusta je bilo?
L.p
hribko je napisal/-a:men so dal 4500 popusta,tko da sem dal zanjo 13800
če bi jo pa 14 dni poznej vzel bi pa še dobil kao 500 božičnega popusta
da bi pa kupil lanski letnik pa lahk pozabiš ker se vpiše kdaj je bla kupljena in je potem kao tisti letnik
pskoda je napisal/-a:hribko je napisal/-a:men so dal 4500 popusta,tko da sem dal zanjo 13800
da bi pa kupil lanski letnik pa lahk pozabiš ker se vpiše kdaj je bla kupljena in je potem kao tisti letnik
To ni res. V homologaciji piše, kdaj je bil avto pripeljan (se ne da spreminjat) in lahko tudi dve leti stoji nov bo v homologaciji pisalo še zmeraj recimo letnik 2008 čerav je bil prvič prodan oz registriran leta 2010
hribko je napisal/-a:pskoda je napisal/-a:hribko je napisal/-a:men so dal 4500 popusta,tko da sem dal zanjo 13800
To ni res. V homologaciji piše, kdaj je bil avto pripeljan (se ne da spreminjat) in lahko tudi dve leti stoji nov bo v homologaciji pisalo še zmeraj recimo letnik 2008 čerav je bil prvič prodan oz registriran leta 2010
men povsod piše isti datum,in v prometni in v homologaciji
avto sem pa kupil 14 dni nazaj
barossa45 je napisal/-a:Potem nobeden ne ve kašen popust je prbližno pri takemu avtomobilu za lanski letnik ?
barossa45 je napisal/-a:Potem nobeden ne ve kašen popust je prbližno pri takemu avtomobilu za lanski letnik ?
tristan01 je napisal/-a:barossa45 je napisal/-a:Potem nobeden ne ve kašen popust je prbližno pri takemu avtomobilu za lanski letnik ?
Popusti bodo kar veliki, malce je odvisno od tega kakšna akcija bo takrat v veljavi in morda se boš dogovoril še za kako dodatno malenkost. Bolj kot cena me pri oplu zmoti njihov način poslovanja. Sem pred pol leta tudi sam kupoval avto v tem rangu in cene so res ugodne, vendar le če kupuješ na lizing. Takoj ko omeniš plačilo s kreditom ali bog ne daj gotovino kot v mojem primeru popusti izpuhtijo, saj je njihov glavni kupec hišni lizing in kot tak dobi precej boljše popuste kot jaz ali ti. Zato te preprosto prisilijo k nakupu preko lizinga in vsem kar tak nakup prinese.
Na kratko zaradi nemogočega odnosa do kupcev mene pri Oplu ne bodo več videli. Potem pa naj prodajajo lizing hiši avtomobile če jih bodo lahko.
LP Tristan01
ban je napisal/-a:tristan01 je napisal/-a:barossa45 je napisal/-a:Potem nobeden ne ve kašen popust je prbližno pri takemu avtomobilu za lanski letnik ?
Popusti bodo kar veliki, malce je odvisno od tega kakšna akcija bo takrat v veljavi in morda se boš dogovoril še za kako dodatno malenkost. Bolj kot cena me pri oplu zmoti njihov način poslovanja. Sem pred pol leta tudi sam kupoval avto v tem rangu in cene so res ugodne, vendar le če kupuješ na lizing. Takoj ko omeniš plačilo s kreditom ali bog ne daj gotovino kot v mojem primeru popusti izpuhtijo, saj je njihov glavni kupec hišni lizing in kot tak dobi precej boljše popuste kot jaz ali ti. Zato te preprosto prisilijo k nakupu preko lizinga in vsem kar tak nakup prinese.
Na kratko zaradi nemogočega odnosa do kupcev mene pri Oplu ne bodo več videli. Potem pa naj prodajajo lizing hiši avtomobile če jih bodo lahko.
LP Tristan01
Se strinjam glede tega kar praviš o nakupu na gotovino. Ravno to me je pred leti odvrnilo od nakupa astre, ker avto sem hotel kupit na gotovino in (in ne na lizing kot so me prepričevali trgovci) takrat se je popust prepolovil. In sem šel raje konkurenci kjer so bili gotovine zelo veseli.
barossa45 je napisal/-a:Zdravo.
Zanima me, če se komu sanja ali dajo kašen popust na astro H.
Zdej na avto.netu je nova za 12€. Naprimer da prideš janarja in kupiš lanski letnik
Je že kdo mogoče bil v taki situaciji, in koliko popusta je bilo?
L.p
IcEm4n je napisal/-a:ne vem, kaj vam ta leasing take probleme dela!? Če maš keš za cel avto, daš pač maksimalen polog (ponavad okol 80%) in najkrajšo dobo odplačevanja (ponavadi 1 leto), pa je velka verjetnost, da še ceneje prideš, kot če bi celga na keš odplaču. A se počutite manj vredno, če morte sosedu povedat, da mate avto na leasing?
zuzek je napisal/-a:ne vem kaj eni komplicirate
Po forumu brska: esem in 15 gostov