SimonG je napisal/-a:Lep pozdrav, vem da je podobnih topikov že precej, vendar sem po prebiranju še bolj zmeden.
Iščem malo večji avto, po možnosti karavan. Kupujem za približno 2 leti, potem dobim drugega.
Budget cca 4000€, letno delam okoli 25000km.
Že par dni gledam po avtonetu, zanimivi so mi xsara break 2.0hdi, focus karavan 1.8 tdci, stilo karavan 1.9 jtd in podobni...
Ker sem časovno zelo omejen in nimam cajta cele dneve hodit gledat avtomobile bi prosil, če poznate kakšno preverjeno varianto avta, ki se ga res splača it pogledat?
Lahko tudi kaj tretjega ki ustreza opisu zgoraj. Kot že rečeno, rad bi te dve leti prišel skozi z minimalnimi stroški vzdrževanja (poleg rednih servisov seveda)
Hvala, Simon
Patrik_A3 je napisal/-a:če te slučajno zanima stilo, ni pa karavan![]()
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4268275&show=1
a4 je napisal/-a:če bi jaz kupoval avto za samo dve leti, ne bi porabil 4.000€
(moje mnenje)
SimonG je napisal/-a:a4 je napisal/-a:če bi jaz kupoval avto za samo dve leti, ne bi porabil 4.000€
(moje mnenje)
Vrjetno imaš prav, ampak vseeno mi je nekak ratal napraskat tak budget da ne bom 2 leti ravno v kakšni kanti... Če mi jo potem uspe še prodat s čimmanjšo izgubo toliko bolje:)
Drugače pa hvala za komentarje in predloge, vrjetno sem vse te oglase že pregledal, bom še 1x ... bi pa bil hvaležen za predloge v okolici LJ (+30km).
Aja dizel ni nuja, te predloge mi je dal moj frend, bivši mehanik, ki pa je žal trenutno v tujini in ne more z mano na oglede![]()
Zato sprašujem tukaj za zanesljivo varianto, ker se sam ne spoznam in me skrbi da bom kupil "limono"...
Še enkrat hvala, nadaljni komentarji dobrodošli.
Aja, un Lancer karavan mi je ful všeč, ampak se prodaja že zelo dolgo, kdo ve zakaj?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov