ban je napisal/-a:Julka je pri nas škoda felicia.
DaDek je napisal/-a:ban je napisal/-a:Julka je pri nas škoda felicia.
jaz sem barem mislo da bo te vzel http://www.julka.si/ ne pa felicijo..
ban je napisal/-a:Julka je pri nas škoda felicia.
duleman je napisal/-a:Do marca verjetno že prej nameravam kupiti nov avto. Cena nekje do maksimalno 21.500 eur. Gleadam predvsem zgoraj omenjene avtomobile, morda pride upoštev še kakšen. Motorizacija bo nekje v rangu Opel Astra 1.4 Turbo lahko tudi več. Čim več opreme ( Xenon... ). Seveda bo treba it tudi na testno vožnjo. Mogoče kdo ve kakšne popuste lahko pričakujem? Julka ima kolikor vem 2400€ popusta.
Zanima me vaše mnenje, kaj bi/ste vi kupili in zakaj?
Se opravičujem Giulietta je ja.
lancia hf je napisal/-a:In potem greš pogledat to Astro v upanju, da ima vse kar je napisano, pa ti trgovec reče, ja vsega tega pa nima, saj piše, da je mošnost napak pri vnosu podatkov, zato smo pa na tel. dosegljivi.z vso to opremo bi pa avtomobil prišel dražji
lancia hf je napisal/-a:In potem greš pogledat to Astro v upanju, da ima vse kar je napisano, pa ti trgovec reče, ja vsega tega pa nima, saj piše, da je mošnost napak pri vnosu podatkov, zato smo pa na tel. dosegljivi.z vso to opremo bi pa avtomobil prišel dražji
Patrik_A3 je napisal/-a:lancia hf je napisal/-a:In potem greš pogledat to Astro v upanju, da ima vse kar je napisano, pa ti trgovec reče, ja vsega tega pa nima, saj piše, da je mošnost napak pri vnosu podatkov, zato smo pa na tel. dosegljivi.z vso to opremo bi pa avtomobil prišel dražji
prokleti napizdantikak se lahko svinjar laže pri novem avtu in da lažne slike gor.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov